Biber Restaurant & Grill

Turks 3-gangendiner à la carte bij Biber Restaurant & Grill in Den Haag (vanaf 2 pers.)

Tot 58% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

De Turkse keuken is net als de Turkse traditie om met henna op handen te schilderen: de opmaak is belangrijk, er wordt met traditionele ingrediënten gewerkt en het ziet er te mooi uit om op te eten. Draai je hand niet om voor een verfijnd driegangendiner à la carte bij Biber Restaurant & Grill.

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor een Turks driegangendiner à la carte voor 2 personen (waarde € 67)
  • € 43,99 voor een Turks driegangendiner à la carte voor 3 personen (waarde € 100,50)
  • € 57,99 voor een Turks driegangendiner à la carte voor 4 personen (waarde € 134)
  • € 84,99 voor een Turks driegangendiner à la carte voor 6 personen (waarde € 201)

Kies een voor-, hoofd- en nagerecht van de veelzijdige menukaart. Denk bijvoorbeeld aan pittig gebakken stukjes kipfilet met paprika, champignons, ui, tomatensaus en cashewnoten vooraf of een pikante tapenade van paprika, tomaat, groene peper, peterselie en ui. Als hoofdgerecht zou je gekruide lamshaas in de pan gebakken met champignons, sojasaus, knoflook, tomaten en groene peper kunnen bestellen of een mixed-grill met verschillende malse soorten halal-vlees. Maar gegrilde dorade of zalm met salade en gebakken groenten kan ook. Of een vegetarische braadpan met seizoensgroenten, tomatensaus en kaas. En wat het dessert betreft heb je onder meer de keuze uit klassieke rijstpudding, baklava en een coupe met roomijs.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 8 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Vrije keuze van de kaart, m.u.v. Kuzu Pirzola (lamskoteletten), Karides Tava (roerbakgamba's), Levrek (gegrilde zeebaars), Karides Izgara (gegrilde gamba's) en Bonfile (ossenhaas-steak). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Biber Restaurant & Grill


Voor Turkse cuisine is Biber Restaurant & Grill in het Laakkwartier, Den Haag een smakelijk adres. Het stijlvolle restaurant opende in maart 2018 voor het eerst de deuren. Malse stukken halal-vlees en fijne visjes worden hier op authentieke wijze gegrild volgens oeroud recept met verse ingrediënten. En dat er ouderwets liefde in de bereiding gestopt wordt zie je aan de aandacht die geschonken wordt aan de opmaak van de gerechten. Of je nu een vis-, vlees- of vega maal bestelt, een portie liefde krijg je gegarandeerd.

Biber Restaurant & Grill

Restaurant, Midden-Oosters
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.