Geen nieuwe meldingen

Huygensstraat 42, Hilversum

Wenkbrauwen epileren met touw, naar keuze incl. wenkbrauwen verven bij Bijzonder Haar in Hilversum

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 56% korting.
Kies optie

In een Notendop

Met deze techniek wordt uiterst nauwkeurig te werk gegaan er wordt een groot aantal haartjes tegelijkertijd met wortel en al weggehaald.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 6 opties

  • € 4,99 voor 1x wenkbrauwen epileren met touw (waarde € 8,50)
  • € 14,99 voor 3x wenkbrauwen epileren met touw (waarde € 25,50)
  • € 19,99 voor 5x wenkbrauwen epileren met touw (waarde € 42,50)

  • € 7,99 voor 1x wenkbrauwen epileren met touw + wenkbrauwen verven (waarde € 16)
  • € 22,99 voor 3x wenkbrauwen epileren met touw + wenkbrauwen verven (waarde € 48)
  • € 34,99 voor 5x wenkbrauwen epileren met touw + wenkbrauwen verven (waarde € 80)

Je wenkbrauwen worden geëpileerd met touw, een inventieve techniek waarmee je uiterst nauwkeurig te werk kan gaan en een groot aantal haartjes tegelijkertijd met wortel en al weghaalt. Ook ‘babyhaartjes’ en afgebroken haartjes zijn niet veilig voor deze methode en sneuvelen er zonder genade. Resultaat: een extra gladde huid rondom je wenkbrauwen en strak uitgelijnde brows. En om het geheel af te toppen kan je je wenkbrauwen nóg meer accent geven door ze te laten verven.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag en woensdag t/m zaterdag. Na je eerste behandeling heb je nog 3 maanden de tijd om overige behandelingen te ondergaan. br /> Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl. Bij reserveringen op een andere manier (e-mail, telefoon of Treatwell) is je groupon niet geldig.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bijzonder Haar

Bijzonder Haar is een moderne salon - op 9 minuten lopen vanaf NS-station Hilversum - waar de kappers bovenop haartrends en nieuwe technieken zitten. Niet gek dus dat ze je hier altijd professioneel en persoonlijk kunnen adviseren over verschillende looks. In de knusse salon wordt o.a. veel gewerkt met producten van kappersmerk Goldwell. En een fijne bijkomstigheid: je parkeert je auto hier gratis voor de deur.

Bijzonder Haar

Wenkbrauw & wimper