sluit
Gebruik code BFJULY en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Amsterdam Skin

MIDDENWEG 22-24, Amsterdam

1 of 3x bindweefselmassage van 30 of 45 minuten bij Amsterdam Skin in Amsterdam-Oost

Kies optie

In een Notendop

Deze massage van gelaat en lichaam focust op het weefsel ónder de huid met als doel cellulitis, vetophopingen en rimpels te verminderen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 16, 2022
goede service en behandeling..
G
Gina
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 21, 2022
Het was een heerlijk, relax gezichtsmassage door een profesioneel persoon. Ik kom zeker terug!
L
Lissette
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 20, 2022
Alyssa is een topper! Gebruikt verscheidene materialen om een fantastische ervaring te geven. Zoals cupping, rollers, ijs en haar handen. 100% aan te bevelen.
S
Sajda
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 30, 2021
Goede behandeling, was niet aangenaam (zeg maar pijnlijk), maar dat hoort ook niet bij dit soort massage, dus lag zeker niet aan de deskundige en vriendelijke Alyssa. Nette en schone ruimte in een zonnebankstudio.

Over deze deal

  • 1 of 3x bindweefselmassage van 30 of 45 minuten
  • Aan de Middenweg in de Watergraafsmeer
  • Een bindweefselmassage richt zich op het bindweefsel tussen de huid en de spieren
  • De massage richt zich op een betere doorbloeding
  • Doel is een versteviging van de huid en het stimuleren van de aanmaak van nieuwe cellen

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Geldigheid: je groupon is geldig tot 31 Maart 2022 op dinsdag t/m zaterdag. Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via Whatsapp +31615151022. Volg de instructies op je groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Amsterdam Skin

Amsterdam Skin is gestart door Alyssa, omdat zij in Nederland geen passende behandeling kon vinden. Met een achtergrond als schoonheidsspecialiste besloot zij in dit gat te springen. Amsterdam Skin richt zich op huidproblemen als vetophopingen en cellulitis en de behandelingen gebeuren door middel van massages. Zo kan je je laten masseren na je zwangerschap of na een liposuctiebehandeling. Ook een bindweefselmassage met het oog op een huidverbeterend resultaat behoort tot de mogelijkheden. Deze salon in de Amsterdamse Watergraafsmeer gaat nét even verder dan skin deep.