sluit
V-Day

Beautycenter Angela

Kleiweg 113, Rotterdam

1 of 3 bindweefselmassages van gezicht of hals en decolleté van 30 minuten bij Beautycenter Angela in Rotterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode CATEGORY. Eindigt 3-2.
Code toepassen

In een Notendop

Het bindweefsel onder de huid wordt los gemasseerd, wat de bloedsomloop en aanmaak van elastine stimuleert voor een gezonde en strakke huid.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 1 of 3 bindweefselmassages van gezicht of hals en decolleté van 30 minuten
  • Tijdsduur: 30 minuten
  • Stevige massage om het bindweefsel onder de huid los te maken
  • Met als doel de bloedsomloop en aanmaak van elastine te stimuleren
  • Dit kan er namelijk voor zorgen dat de huid in je gezicht strakker, egaler en gezonder wordt, met een frisse glow als beoogd resultaat

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op +31104221741. Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag. Inwisseling: Alle behandelingen dienen binnen de geldigheid van je groupon te worden afgenomen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Beautycenter Angela

Beautycenter Angela aan de Kleiweg in Rotterdam is gespecialiseerd in huidbehandelingen voor zowel dames als heren. De salon is vernoemd naar eigenaresse Angela, die een opleiding heeft gevolgd tot Medisch schoonheidsspecialist dermatologie. Zij is bevoegd om samen te werken met huisartsen en dermatologen. Dit betekent dat je er terecht kan om acné-littekens, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en andere huidproblemen op professionele wijze te laten aanpakken. En niet alleen dat, want definitief ontharen en permanente make-up laten zetten kan hier net zo goed. Eveneens kan je hier prima ontspannen met een lichaamsmassage in de speciale Ayurvedische behandelruimte. Tijd, aandacht, rust en ontspanning; dat is wat de specialisten van Beautycenter Angela hun klanten willen bieden. En dat lukt al meer dan 30 jaar heel beautiful_ in het noorden van Rotterdam.