Geen nieuwe meldingen

Binckhorstlaan 36 Unit C047,, DEN HAAG

Onderhoudsbeurt voor 1 of 2 fietsen bij BinkBikes in Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Houd je fiets veilig en onderhouden dankzij deze beurt, waarbij onder andere je ketting wordt gespannen en gesmeerd en je spaken gespannen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 22,50 voor een onderhoudsbeurt voor 1 fiets (waarde € 82,50)
  • € 39,50 voor een onderhoudsbeurt voor 2 fietsen (waarde € 165)

Om problemen met je fiets voor te zijn en veilig over de straten te kunnen crossen, is het handig om zo af en toe een specialist naar je trouwe tweewieler te laten kijken. Tijdens een onderhoudsbeurt komen zwakke plekken of achterstallig onderhoud vaak snel aan het licht en kunnen bepaalde problemen meteen worden opgelost. Natuurlijk gaan ze niet zomaar aan de slag, maar word je van tevoren telefonisch ingelicht over de mankementen en de meerprijs om dit te repareren. Wanneer je een besluit hebt genomen, gaat de fietsspecialist al dan niet aan de slag. Als je fiets klaar is, krijg je de tijd om een testritje te maken om alles nog even grondig te testen voordat je huiswaarts keert.

Er worden tijdens de onderhoudsbeurt de volgende werkzaamheden verricht:

  • Ketting spannen en smeren
  • Versnellingen afstellen (indien van toepassing)
  • Remmen afstellen
  • Spaken spannen
  • Bandenspanning controleren
  • Licht controleren
  • Wassen en poetsen
  • Aanbrengen van een waxlaag

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch minimaal 12 uur vooraf op 0614 376 342 óf via e-mail op jan@rufer.nl o.v.v..
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Tegen een meerprijs van € 5 krijg je een leenfiets mee. De onderhoudsbeurt is exclusief eventuele materiaalkosten voor vervanging. Als er onderdelen vervangen moeten worden zal dit altijd in overleg met de klant gebeuren. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over BinkBikes

Voor een nieuwe fiets, fietsonderdelen of reparaties kan je bij BinBikes op de Haagse Binckhorst terecht. Het assortiment bestaat uit verschillende stadsfietsen, omafietsen en E-bikes. Ze maken gebruik van 'upcycle' wat zoveel betekent dat ze oude materialen hergebruiken. Goed voor het milieu, maar het zorgt ook voor vernieuwende producten, zoals een fiets van bamboe en gadgets als oorbellen, riemen en tassen gemaakt van fietsbanden. In de werkplaats staan de makers altijd klaar om diverse onderdelen van je fiets te repareren.