Geen nieuwe meldingen

Leidschendam: 4-gangendiner van de chef met amuse bij Bistro NR.11 aan het Sluisplein (vanaf 2 pers.)

Beperkte tijd beschikbaar!
30+ bekeken vandaag
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Laat je verrassen met 4 gangen ontsproten aan het culinaire brein van de chef en krijg een amuse van verse vleeswaren voorgeschoteld.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Een partyplanner heeft net als een chef-kok de regie in handen, geeft je een voldaan gevoel en zorgt met verschillende ingrediënten voor een smaakvolle polonaise van smaken en ervaringen. Een feestje in je mond en jij bent uitgenodigd bij Bistro NR.11.

Kies uit 5 opties

  • € 22,99 voor een viergangendiner van de chef + amuse voor 1 persoon (waarde € 35)
  • € 44,99 voor een viergangendiner van de chef + amuse voor 2 personen (waarde € 70)
  • € 65,99 voor een viergangendiner van de chef + amuse voor 3 personen (waarde € 105)
  • € 86,99 voor een viergangendiner van de chef + amuse voor 4 personen (waarde € 140)
  • € 129,99 voor een viergangendiner van de chef + amuse voor 6 personen (waarde € 210)

Om een feestelijk gevoel te krijgen, hoeven er niet persé slingers en confetti tegenaan gegooid te worden. De smaak van verse ingrediënten kan al genoeg zijn voor een klein vreugdedansje. Nodig je vrienden of familie uit voor een plekje op de gastenlijst bij Bistro NR.11 in Leidschendam met deze diner-deal. Het diner is in handen van de chef om uiteindelijk in jouw handen te belanden. Je start met een vleselijke amuse die je zelf gaat snijden met behulp van de Berkel-snijmachine. Denk daarbij aan allerlei soorten rauwe hammen. Dan is het tijd voor de hoofdact: een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht. De chef bepaalt maar denk aan gerechten als Eendenborst met bospeen, sinaasappel en laurier; Lijn-gevangen zeebaars met knolselderij, gekonfijte aardappel en rode wijn jus; en bijvoorbeeld Bouillabaisse met rouille, toast en gruyèrekaas of vitello tonnato.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bistro NR.11

In het historische centrum van Leidschendam is het goed toeven, in het bijzonder aan het Sluisplein bij Bistro NR.11. Gevestigd in een monumentaal pand, in een interieur dat ze zelf omschrijven als "warm modern met een vleugje klassiek" - mede door de houten betimmeringen, stalen details en tegeltjes die je vaker vind in Zuid-Europa - staat sfeervol ontbijten, lunchen, borrelen en dineren bij NR.11, op nummer 1. Op de kaart vind je gerechten gebaseerd op de Franse keuken met een eigenwijze twist: van knapperig brood, geurende koffie, vlees of vis en groenteschotels tot borrelhappen en gebak, dagelijks vers en met zorg bereid. Tijdens warmere dagen zit je goed op het terras aan het water, tijdens de koudere dagen warm je jezelf op bij de haard. Bistro NR.11 is 7 dagen per week geopend.

Bistro NR.11

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.