Geen nieuwe meldingen

Leidschendam: Côte de Boeuf van 500 à 600 gram p.p. met friet en salade bij Bistro NR.11 (vanaf 2 pers.)

Tot 43% korting.
Kies optie

In een Notendop

Geniet ieder van een goed stuk vlees van een halve kilo of iets meer met daarbij bearnaisesaus, verse frieten en een frisse salade.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Van wal steaken is het oreren over het sappige vlees dat zojuist de tong is gepasseerd. Zit prime-time voor prime-rib bij Bistro NR.11.

Kies uit 3 opties

  • € 34,99 voor Côte de Boeuf (500-600 gram p.p.) voor 2 pers. (waarde € 59,50)
  • € 67,99 voor Côte de Boeuf (500-600 gram p.p.) voor 4 pers. (waarde € 119)
  • € 99,99 voor Côte de Boeuf (500-600 gram p.p.) voor 6 pers. (waarde € 178,50)

Bij Bistro NR.11 in Leidschendam weten ze wel wat een Côte de Boeuf, ook wel Prime-Rib of “het lekkerste stuk vlees van de rund” genoemd, is, namelijk een Rib-Eye steak met bot. En bij Bistro NR.11 weten ze ook nog eens hoe mals dit stuk vlees moet zijn. Per persoon krijg je met deze steak deal een stevige lap vlees van ongeveer 500 à 600 gram met daarbij bearnaisesaus. On the side geniet je van verse frieten en een frisse salade.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bistro NR.11

In het historische centrum van Leidschendam is het goed toeven, in het bijzonder aan het Sluisplein bij Bistro NR.11. Gevestigd in een monumentaal pand, in een interieur dat ze zelf omschrijven als "warm modern met een vleugje klassiek" - mede door de houten betimmeringen, stalen details en tegeltjes die je vaker vind in Zuid-Europa - staat sfeervol ontbijten, lunchen, borrelen en dineren bij NR.11, op nummer 1. Op de kaart vind je gerechten gebaseerd op de Franse keuken met een eigenwijze twist: van knapperig brood, geurende koffie, vlees of vis en groenteschotels tot borrelhappen en gebak, dagelijks vers en met zorg bereid. Tijdens warmere dagen zit je goed op het terras aan het water, tijdens de koudere dagen warm je jezelf op bij de haard. Bistro NR.11 is 7 dagen per week geopend.

Bistro NR.11

Restaurant, Steakhouse
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.