Geen nieuwe meldingen

Luxe High Wine of High Beer incl. borrelplank voor 2-6 personen bij Bistro Vos in hartje Hilversum

Resterende tijd beperkt!
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Gedij goed op drie speciaalbieren of wijnen naar keuze die vergezeld worden door een luxe borrelplank met onder meer crostini’s en olijven.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Anders dan een Engelse beer wil je een Nederlandse beer allesbehalve meerdere keren tegenkomen tijdens een ontspannen middag vertoeven met je favoriete medemens(en) en een plank vol smakelijke hapjes. In de wolken met beer (of wijn) bij Bistro Vos.

Kies uit 4 opties

  • € 26,50 voor een High Beer of High Wine incl. een borrelplateau voor 2 personen
  • € 39,50 voor een High Beer of High Wine incl. een borrelplateau voor 3 personen
  • € 52,50 voor een High Beer of High Wine incl. een borrelplateau voor 4 personen
  • € 78,50 voor een High Beer of High Wine incl. een borrelplateau voor 6 personen

Bierliefhebbers en wijnfanaten komen met deze deal ongetwijfeld aan hun trekken. Tijdens deze High Beer of High Wine maakt Bistro Vos een selectie van speciaalbieren en wijnen. Een kijkje op de wijn- en bierkaart vertelt ons dat er nogal wat keuze is. Veel keuze. Met 32 verschillende speciaalbieren en 27 soorten wijnen beschikt de bistro over nogal wat mogelijkheden. Mocht het bij de eerste poging nog niet lukken, dan kan je altijd in ronde twee of drie je geluk beproeven. En goed om te weten: overstappen van bier naar wijn of andersom mag ook. Waar je ook niet over na hoeft te denken, is de samenstelling van het borrelplateau. Deze staat vast en bestaat uit: crostini’s met tapenade en aioli, een assortiment luxe kaas-, ham- en worstsoorten, gemarineerde olijven, diverse warme borrelgarnituren en gebrande notenmix.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bistro Vos

Casper de Vos is het geniale brein achter Bistro Vos in het historische centrum van Hilversum. Hier ben je op dinsdag t/m zondag aan het smakelijke adres voor verrassende smaakcombinaties op basis van seizoensproducten. Naast de vaste kaart kent de bistro ook een wekelijks wisselend menu dat op basis van dagverse producten is samengesteld. Op deze manier wordt er door de chefs gespeeld met diverse ingrediënten en technieken om vernieuwend en interessant te blijven en bovenal smakelijke gerechten te serveren. Het feit dat Bistro Vos geopend is aan de Biersteeg heeft er ongetwijfeld aan bijgedragen dat de bier- (en ook wijn-)kaart enorm is. Met zo'n dertig soorten voor beide is het vrijwel onmogelijk om tijdens een smakelijk diner dorst te krijgen.

Bistro Vos

Brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.