Black Impact Cosmetics

Knipbeurt of haar relaxen bij Black Impact Cosmetics in hartje Rotterdam

Tot 67% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Wat je krijgt


Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor wassen, knippen en in model föhnen (waarde € 58)
  • € 49,99 voor relaxen en in model brengen van kroeshaar tot schouderlengte (waarde € 150)

Of je nu krullen, stijl haar, golven, slag of kroes hebt, de kappers van Black Impact Cosmetics weten van elk haartype een indrukwekkende coupe te maken. En ze laten je niet zomaar de deur uit wandelen, want na de knipbeurt stylen ze je haar tot in de puntjes.

En heb je nu kroeshaar, maar wil je jezelf graag een stijl kapsel laten aanmeten? Zit en relax, want met relaxer worden je krullende lokken gladgestreken. Relaxer is een crème waarbij de actieve stoffen een chemische reactie aangaan met de zwavelbruggen in je krullen. De bruggen worden hierdoor afgebroken en opnieuw aangemaakt, wat je haar een compleet andere vorm geeft.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. 1 juli t/m 1 augustus 2018 en feestdagen). Op vrijdag ook 's avonds geopend tot 20.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 010 840 0006, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Bij optie 2 geldt een toeslag van € 10 voor elke 10 cm dat je haar langer dan schouderlengte is. onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Black Impact Cosmetics


Black Impact Cosmetics in het centrum van Rotterdam - op 4 minuten lopen van het Kruisplein - is er voor elk type huid en haar. Je weet ze te vinden voor kappersbehandelingen als knippen en verven en de professionele kappers doen ook relax- en keratine-behandelingen van bijvoorbeeld kroeshaar. De visagisten van de salon mogen zich na een uitgebreide, persoonlijke zoektocht ook experts noemen in (bruids)make-up voor de donkere huid. En met enthousiasme en ervaring wijdt Black Impact zich ook aan mesotherapie, microdermabrasie, PRP tegen haaruitval en peelings.

Black Impact Cosmetics

Salon, Kapper, Knipbeurt
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.