Geen nieuwe meldingen

Amstel 51F, Amsterdam

Amsterdam Light Festival: privéboot met toilet voor 15 pers. incl. onbeperkt glühwein + audiogids via BoatAmsterdam

Kies optie

In een Notendop

Geniet aan boord van de “All Weather”-privéboot met onbeperkt warme glühwein in de hand van goed gezelschap en sprankelende kunstwerken.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

BoatAmsterdam is official partner van Amsterdam Light Festival Official partner ALF-badge
  • Rondvaart van 75 minuten langs de lichtkunstwerken in de Amsterdamse grachten
  • In een “All Weather”-privéboot voor 15 personen
  • Tijdens Amsterdam Light Festival, van 28 november 2019 t/m 19 januari 2020
  • Incl. onbeperkt glühwein
  • Audio-gids voor uitleg over de kunstwerken
  • Overdekte boot met dekentjes
  • Toilet aan boord
  • Opstaplocatie: voor de Hermitage aan de Amstel 51F

Amsterdam Light Festival

De historische binnenstad van Amsterdam is tijdens de donkere wintermaanden het sfeervolle decor voor dit internationale lichtkunstfestival. Van 28 november 2019 t/m 19 januari 2020 brengen kunstenaars, architecten en ontwerpers van over de hele wereld hun speciaal voor Amsterdam gecreëerde werk tot leven tijdens het festival.

Langs een speciale vaarroute door de Amstel en de grachten zijn 25 kunstwerken en installaties geplaatst, zodat bezoekers de kans krijgen om de sprankelende hoofdstad en de monumentale lichtkunst ontspannen vanaf het water te ervaren. Vanuit het thema “Disrupt!” belicht deze 8e ALF-editie de omgeving van de stad Amsterdam om de hoofdstad en zijn bewoners en bezoekers te ondervragen, te beproeven en wakker te schudden.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf 28 november 2019 t/m 19 januari 2020 op maandag t/m donderdag en zondag (m.u.v. feestdagen). Kijk voor actuele beschikbaarheid https://boatamsterdam.com/amsterdam-light-festival-groupon/.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 8 uur van tevoren online via https://boatamsterdam.com/amsterdam-light-festival-groupon/ o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Zorg dat je 15 minuten voor vertrek aanwezig bent bij Hermitage Museum/Amstel 51F (opstapplaats), zodat de boot op de afgesproken tijd kan vertrekken. Extra personen zijn bij te boeken voor € 19,50 per persoon, tot maximaal 6 extra personen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over BoatAmsterdam

Vaar in een ontspannen sfeer met BoatAmsterdam door de wereldwijd bewierookte grachten van onze hoofdstad. Liefde voor de stad en passie voor boten brengt ze het water op en via een audio-gids hoor je alles over de grachtenpanden, musea, bruggen en andere Amsterdamse hoogtepunten. Mocht je van plan zijn iets langer in Amsterdam te vertoeven, dan behoort het huren van een woonboot ook tot de mogelijkheden.