sluit
V-Day

BoatAmsterdam.Com

Amstel 51F, Amsterdam

Amsterdam Light Festival: privéboot met toilet voor 15 pers. incl. onbeperkt glühwein + audiogids via BoatAmsterdam

Kies optie

In een Notendop

Geniet aan boord van de "All Weather"-privéboot met onbeperkt warme glühwein in de hand van goed gezelschap en sprankelende kunstwerken.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

| BoatAmsterdam is official partner van Amsterdam Light Festival |

Official partner ALF-badge

  • Rondvaart van 75 minuten langs de lichtkunstwerken in de Amsterdamse grachten
  • In een "All Weather"-privéboot voor 15 personen
  • Tijdens Amsterdam Light Festival, van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023
  • Incl. onbeperkt glühwein
  • Audio-gids voor uitleg over de kunstwerken
  • Overdekte boot met dekentjes
  • Toilet aan boord
  • Een extra persoon bijboeken kan voor € 26,50 per persoon
  • Opstaplocatie: voor de Hermitage aan de Amstel 51F

Amsterdam Light Festival

De historische binnenstad van Amsterdam is tijdens de donkere wintermaanden het sfeervolle decor voor dit internationale lichtkunstfestival. Van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023 brengen kunstenaars, architecten en ontwerpers van over de hele wereld hun speciaal voor Amsterdam gecreëerde werk tot leven tijdens het festival.

Langs een speciale vaarroute door de Amstel en de grachten zijn kunstwerken en installaties geplaatst, zodat bezoekers de kans krijgen om de sprankelende hoofdstad en de monumentale lichtkunst ontspannen vanaf het water te ervaren. Met het thema “Imagine Beyond” in deze 11e editie wil het festival je meenemen naar de wereld van de verbeelding. Verbeelding stelt je in staat je de dag van morgen voor te stellen zoals je wilt en je te laten dromen voorbij het hier en nu. Vaar mee langs de verschillende lichtkunstwerken, kijk door de ramen en laat je fantasie de vrije loop. Zijn dat sprekende lampen die je ziet, virtuele bruggen, omhoog-stromend water?

Deal-Voorwaarden

Zorg dat je minimaal 15 minuten voor het afgesproken tijdstip aanwezig bent. Verplicht via e-mail reserveren op welcome@boatamsterdam.com, o.v.v. van je groupon-code. Vertreklocatie: Amstel 51F, voor de Hermitage. Geldig van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Je mag zoveel groupons kopen als je wil. Minimaal 24 uur van te voren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Extra personen zijn bij te boeken voor € 26,50 per persoon.

Over BoatAmsterdam

Vaar in een ontspannen sfeer met BoatAmsterdam door de wereldwijd bewierookte grachten van onze hoofdstad. Liefde voor de stad en passie voor boten brengt ze het water op en via een audio-gids hoor je alles over de grachtenpanden, musea, bruggen en andere Amsterdamse hoogtepunten. Mocht je van plan zijn iets langer in Amsterdam te vertoeven, dan behoort het huren van een woonboot ook tot de mogelijkheden.