Geen nieuwe meldingen

Body & Beauty Care Daniëlle

dorpsstraat 60A, Nieuwkoop

Luxe wellness "Just For You"-arrangement bij Body Beauty Care Daniëlle in Nieuwkoop, nabij Alphen a/d Rijn

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 61% korting.
150+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Laat je van top tot teen onder handen nemen en laat je informeren over ideale producten voor jouw huidtype.

Wat je krijgt

Een wellness-behandeling is net als een dagje naar het strand: het blijft leuk, het kan alleen maar met gezelschap is toch iets gezelliger en eerlijk is eerlijk, het is altijd fijn als je wordt ingesmeerd door iemand anders. Leun achterover bij Body Beauty Care Daniëlle.

Kies uit twee opties

 • € 34,99 voor een luxe wellness “Just For You”-arrangement voor 1 persoon (waarde € 89,95)
 • € 69,99 voor een luxe wellness “Just For You”-arrangement voor 2 personen (waarde € 179,90)

Toe aan een momentje voor jezelf of lekker ontspannen met je partner? Tussen Alphen aan den Rijn en Woerden in kan dit geregeld worden bij Body & Beauty Care Daniëlle. De salon biedt namelijk een wellness-arrangement waarbij jij - al dan niet samen met iemand anders - voor 75 zalige minuten centraal staat en volledig in de watten wordt gelegd. En Just For You (oké, niet alleen voor jou, maar voor iedereen die dit leest) biedt Body & Beauty Care Daniëlle in Nieuwkoop dit wellness-arrangement met korting aan. Je wordt letterlijk van top tot teen verwend en geniet ontspannen na van alle weldaad met een kopje koffie of thee en iets lekkers.

Inhoud luxe wellness “Just For You”-arrangement (75 min.)

 • Gezichtsbehandeling
 • Hals, gezicht, decolleté- en hoofdhuidmassage
 • Keuze uit een voet en onderbeenmassage of een rugmassage (uitgebreide massage met crème)
 • Advies op maat voor je dagelijkse verzorging, inclusief sample voor jouw huidtype
 • Als afsluiting een kopje thee of koffie met iets lekkers

 • Wil je een extra gezichtsbehandeling bijboeken? Dat is mogelijk. Geef dit door bij de reservering

 • Wenkbrauwen epileren voor € 9,95
 • Wenkbrauwen verven voor € 9,95
 • Verwijderen van comedomen (mee-eters) voor € 9,95

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop. De behandeling voor 1 persoon is te boeken op dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur. De duo-behandeling op dinsdag t/m donderdag van 9.30 tot 16.00 uur en vrijdag van 09.30 tot 13.00 uur. Niet geldig tijdens feestdagen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: van tevoren via e-mail op info@bbcd.nl, o.v.v. Groupon en geef je telefoonnummer via de mail door. Er wordt dan telefonisch een afspraak met je gemaakt.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten. Groupon's combineren voor een duo-behandeling is niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Body & Beauty Care Daniëlle

In hartje Nieuwkoop - in het Groene Hart, midden in de driehoek Alphen aan de Rijn, Uithoorn, Woerden - vind je een verzameling beauty- en wellnessprofessionals bij wie het hart sneller gaat kloppen van service en kennisoverdracht op het gebied van persoonlijke verzorging en welzijn. Body & Beauty Care Daniëlle is de naam waaronder deze experts werken in een schoonheidsinstituut, een pedicurepraktijk, een praktijk voor definitief ontharen, een massagepraktijk en een winkel met verzorgingsproducten en geuren van het merk L’équivalent. Op de zorgvuldig ingerichte locatie bieden ze je drie ruime kamers voor individuele behandelingen en een aparte doucheruimte zodat je je na een lichaamspakking lekker kan afspoelen.

Facebook

Body & Beauty Care Daniëlle

Massage, Klassieke massage