Geen nieuwe meldingen

Dorpstraat 60A, Nieuwkoop

Microdermabrasie bij Body & Beauty Care Daniëlle in hartje Nieuwkoop

Tot 73% korting.
Kies optie

In een Notendop

In deze huidverbeterende behandeling van 60 minuten worden microkristallen tegen de huid geschoten om ‘m nieuw leven in te blazen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net als een royaal luchtbed in je tentje en een flamingo voor in het zwembad is het ook voor je huid een welkome toevoeging er nieuw leven in te blazen zodat je er optimaal van geniet. Waai ‘s aan bij Body & Beauty Care Daniëlle.

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1 microdermabrasie-behandeling (waarde € 91,50)
  • € 79,99 voor 3 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 274,50)
  • € 119,99 voor 5 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 457,50)

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten en wordt uitgevoerd met MedCos MicroSkinPolish (MSP). Een microdermabrasie-behandeling is ontwikkeld om de kwaliteit van je huid te verbeteren doordat microscopische kristallen worden geprojecteerd op het huidoppervlak. Zo schuren de kristallen voorzichtig over de bovenste huidlagen, laagje voor laagje, om je een nieuwe, gladde en egale huid te bezorgen. Hierdoor wordt ook de doorbloeding van de huid gestimuleerd zodat je huid weer stralend, jong, mooi, fris en zacht kan worden.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op +3117 257 9575, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: de eerste behandeling moet binnen 3 maanden worden afgenomen, vervolgbehandelingen moeten daarna binnen 6 maanden afgenomen worden. In het weekend en na 17.00 uur geldt een toeslag van € 12. Alle toeslagen zijn te voldoen bij de salon. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Body & Beauty Care Daniëlle

In hartje Nieuwkoop - in het Groene Hart, midden in de driehoek Alphen aan de Rijn, Uithoorn, Woerden - vind je een verzameling beauty- en wellnessprofessionals bij wie het hart sneller gaat kloppen van service en kennisoverdracht op het gebied van persoonlijke verzorging en welzijn. Body & Beauty Care Daniëlle is de naam waaronder deze experts werken in een schoonheidsinstituut, een pedicurepraktijk, een praktijk voor definitief ontharen, een massagepraktijk en een winkel met verzorgingsproducten en geuren van het merk L’équivalent. Op de zorgvuldig ingerichte locatie bieden ze je drie ruime kamers voor individuele behandelingen en een aparte doucheruimte zodat je je na een lichaamspakking lekker kan afspoelen.

Facebook

Body & beauty care Daniëlle

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling, Microdermabrasie