Body & Beauty Care Daniëlle

Luxe wellness-arrangement van 90 minuten voor 1 of 2 personen bij Body & Beauty Care Daniëlle in Nieuwkoop

Resterende tijd beperkt!
Tot 61% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Een bubbelbad vullen, de champagne klaarleggen en je badjas opwarmen in de magnetron is fijn maar schaamteloos veel fijner wanneer iemand anders het voor je doet. Adem luxe in, adem luxe uit bij Body & Beauty Care Daniëlle.

Kies uit twee opties

  • € 34,99 voor een luxe wellness-arrangement van 90 min. - voor 1 persoon (waarde € 89,95)
  • € 69,99 voor een luxe wellness-arrangement van 90 min. - voor 2 personen (waarde € 179,90)

Inhoud luxe wellness-arrangement van 90 minuten

  • “Express treatment” gezichtsbehandeling
  • Hals-, gezicht-, decolleté- en hoofdhuidmassage
  • Handmasker en verzorgende handcrème
  • Onderbeenmassage
  • Wellness-behandeling voeten (uitgebreide massage en crème)
  • Advies op maat voor de dagelijkse verzorging, inclusief proefje voor jouw huidtype
  • Kop thee/koffie met iets lekkers

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). De duo-behandeling kan alleen worden geboekt op dinsdag, woensdag en zaterdag en is niet mogelijk in de avond. De behandeling voor 1 persoon kan worden geboekt op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op info@bbcd.nl, o.v.v. Groupon en je telefoonnummer. Er wordt dan telefonisch een afspraak met je gemaakt. Houd er rekening mee dat reserveren altijd op basis van beschikbaarheid is.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Body & Beauty Care Daniëlle


In hartje Nieuwkoop - in het Groene Hart, middenin de driehoek Alphen aan de Rijn, Uithoorn, Woerden - vind je een verzameling beauty- en wellnessprofessionals bij wie het hart sneller gaat kloppen van service en kennisoverdracht op het gebied van persoonlijke verzorging en welzijn. Body & Beauty Care Daniëlle is de naam waaronder deze experts werken in een schoonheidsinstituut, een pedicurepraktijk, een praktijk voor definitief ontharen, een massagepraktijk en een winkel met verzorgingsproducten en geuren van het merk L’équivalent.

Op de zorgvuldig ingerichte locatie bieden ze je drie ruime kamers voor individuele behandelingen en een aparte doucheruimte zodat je je na een lichaamspakking lekker kan afspoelen. En… er zijn ook nog eens duokamers, zodat je met je partner, je vriend(in) of je moeder tegelijkertijd een van de wellnessbehandelingen kan ervaren in dezelfde ruimte.

Facebook

Body & Beauty Care Daniëlle

Massage, Klassieke massage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.