sluit
V-Day

Body-Line.Nu Den Haag

laan van meerdervoort 438, Den Haag

1-5 lymfedrainage-behandelingen met elektrostimulatie bij Body-line.nu in Den Haag

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 5-2.
Code toepassen

In een Notendop

Met elektrostimulatie wordt de intensiviteit van een training nagebootst op zones waar jij minder vet en/of een strakkere huid zou willen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
S
Sawita
4 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 29, 2022
Ik ben nu twee keer voor een behandeling elektrosimulatie en wordt vervolgd met Lymfedrainage. Ik heb het gevoel dat na een behandeling al wat steviger waren en op sommige gedeeltes iets slanker ;-) Nu moet ik wel zeggen dat ik wel heb gesport en zo nu en dan nog sport. Het is een hele fijne plek en Tanja is een lieve dame en professioneel, waar je snel op je gemak bij voelt. Ik zal zeker mensen aanraden om gebruik te maken van een van de behandelingen!

Over deze deal

 • 1, 3 of 5 lymfedrainage-behandelingen

 • Op basis van elektrostimulatie

 • Er worden 2 tot 3 zones tegelijk aangepakt

 • Geldig op maandag, dinsdag en donderdag

 • Bij de vestiging in Den Haag (Laan van Meerdervoort 438)

 • Je hebt keuze uit de volgende zones:

  • Buik
  • Armen
  • Bovenbenen
  • Heupen

Lymfedrainage-behandeling

Er worden rubberen pads op je lichaam geplaatst, welke elektrische impulsen geven om de intensiviteit van een training na te bootsen. Het lichaam wordt hiermee aan het werk gezet, wat ervoor kan zorgen dat het op natuurlijke wijze sterker en strakker wordt. Vetcellen en afvalstoffen kunnen hierdoor worden afgevoerd door het lymfestelsel en het kan ook helpen tegen cellulitis en slappe huid. Je kiest zelf - in overleg met de specialist - waar de pads geplaatst worden, op de zones die jij wenst aan te pakken. Er zijn 16 pads te verdelen over 2-3 zones. Zones waar je uit kan kiezen zijn: buik, armen, bovenbenen en heupen. Een behandeling duurt zo'n 40 minuten en voor optimaal resultaat wordt aangeraden deze twee keer per week te doen, met minimale tussenpozen van één dag.

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig op maandag, dinsdag en donderdag (m.u.v. feestdagen). Alle behandelingen moeten binnen deze geldigheid worden opgemaakt. Alleen geldig bij de vestiging in Den Haag (Laan van Meerdervoort 438). Boek minimaal 24 uur van tevoren via 06-83182606. Annuleren of wijzigen tot 24 uur voor de aanvangstijd. Na dit moment heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en geen recht op restitutie in geld. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over Body-Line.Nu Den Haag

Met vier vestigingen - in Amersfoort, Poeldijk, Goes en Den Haag - timmert Body-Line.Nu hard aan de weg om zo veel mogelijk beauty-wensen in vervulling te brengen. Je kan bij de salon o.a. terecht voor afslankbehandelingen, BIAB Nails, huidverbetering, waxen en verven van wimpers en wenkbrauwen. Laat door de specialisten van Body-Line.Nu de spreekwoordelijke puntjes op de "i" zetten op beauty-gebied.