Geen nieuwe meldingen

BodyRestyle

Strijpsestraat 94, Eindhoven

Een gaaf gezicht met fillers voor 1-3 zone(s) naar keuze bij BodyRestyle in Eindhoven

Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Geef je lippen net wat extra of verbloem plooitjes rond de mond met 1 milliliter fillers per zone naar keuze.

Over deze deal

Geen ouder worden kan vrij eenvoudig door geen kinderen te krijgen, niet ouder worden is voorlopig nog wat lastig. Nadelige uiterlijke effecten van ouder worden ga je tegen bij BodyRestyle.

Kies uit 3 opties

  • € 179 voor 1 ml. fillers voor 1 zone (waarde € 299)
  • € 269 voor 2 ml. fillers voor 2 zones (waarde € 598)
  • € 379 voor 3 ml. fillers voor 3 zones (waarde € 897)

Door middel van een minuscuul naaldje wordt in een paar seconde de werkzame lichaamseigen stof hyaluronzuur gericht in de diepste huidlaag aangebracht. Deze methode wordt ingezet om fijne lijntjes te laten vervagen, rimpels te kunnen verminderen en de huid opnieuw volume, vorm en contour te geven.

Een behandeling neemt om en nabij een uur in beslag en wordt voorafgegaan door een intakegesprek. Dit zijn de te behandelen zones:

  • Lipvolume
  • Mondhoeken
  • Rokerslijnen (rimpels boven de lip)
  • Neus-lippenplooi (lijntje tussen neus en lippen)

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0614 476 411, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Het gekozen ml aan fillers moet je in één behandeling afnemen. Je mag aangekochte fillers niet delen met een vriend of vriendin. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over BodyRestyle

Bij de laagdrempelige salon BodyRestyle in Eindhoven-Strijp kan je terecht voor het verfraaien en verzorgen van verschillende delen van je lichaam. Wimperextensions, tandenbleken en tandkristallen, IPL-ontharen en vet bevriezen - zomaar een greep uit het aanbod van beauty treatments. De professionele medewerkers doen er alles om je op je gemak te stellen met extra uitleg en een gezellig praatje, zodat jij ontspannen de behandeling ingaat en vervolgens tevreden de salon weer uitloopt.