Geen nieuwe meldingen

Rozengracht: escaperoom "Escape through the movies" van Boom Chicago, voor 2-5 personen

Escape through the movies

Resterende tijd beperkt!
Tot 60% korting.
100+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Reis door de filmwereld terwijl je de echte wereld probeert te redden, juist de echte wereld dus je best doen is gewenst.

Wat je krijgt

Vóór de komst van de escaperoom moest je een misdaad plegen om de kunst van het ontsnappen onder de knie te krijgen. Knijp er vakkundig, maar vooral legaal, tussenuit bij escaperoom “Escape through the movies” van Boom Chicago.

De deal

  • € 69,99 voor de escaperoom “Escape through the movies” voor 2-5 personen (waarde € 175)

Bezoek het inmiddels vijfde escaperoom-avontuur dat is ontwikkeld door Boom Chicago. Dankzij o.a. het decor, de acteurs en de sfeer die wordt gecreëerd wordt dit een ervaring die jullie bij zal blijven. Ga op reis door diverse films terwijl jullie een belangrijke missie hebben, namelijk: de wereld redden. Gaat het jullie lukken of wordt dit jullie laatste Groupon-deal ooit? Succes alvast, jullie zullen het nodig hebben.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019 op woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via gr.pn/2FWYRVU, o.v.v. je grouponcode.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: meld je 30 minuten voor aanvang in het café, hier krijg je uitleg over de missie. De missie duurt 75 minuten en is geschikt voor 12 jaar en ouder. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape through the movies

Mensen die van onvoorspelbare, energieke en snelle comedy houden zijn bij Boom Chicago aan de Rozengracht in Amsterdam aan het komische adres. De troupe van Boom toont een swingende combi van gescripte scènes, improvisatie, multimedia en muziek in hun befaamde comedyshows. En ze geven ook privéshows en -recepties. Willen jij en je gezelschap liever iets actievers doen? "Escape through the movies" is de door het comedygezelschap ontwikkelde escaperoom en die in het Amsterdamse Rozentheater aan de Rozengracht klaarligt om opgelost te worden.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.