Geen nieuwe meldingen

Boom Chicago

Boom Chicago

Kies optie

In een Notendop

De shows van Boom Chicago werken op je lachspieren en laten je een avondje komisch ontspannen.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Entree voor een Boom Chicago-show naar keuze
  • Aan een “Very Important Butts”-tafel voor 2 of 4 personen
  • Of een balkon-plaats voor 1 persoon

  • Geldig voor alle shows
  • Maak het mee vóór 3 januari 2021
  • Locatie: Boom Chicago, Rozengracht 117, 1016 LV, Amsterdam

Verheug je nu al op shows zoals improvisatietheater “Sunday Night Live” en “Sitcom”, een comedyshow in 90’s stijl, toen elk televisieprobleem nog opgelost werd binnen een half uur, inclusief reclames. Kies zelf een show die je het meest aanspreekt en het aftellen tot showtime kan beginnen.

Het aanbod aan Boom Chicago-shows is uitgebreid: wat je in ieder geval kan verwachten zijn vliegensvlugge improvisaties, scherpe sketches en uitdagende onderwerpen. Of je nou zin hebt in een avondje voor jezelf of met je hele vriendengroep op stap wil, er is voor ieder wat wils.

1,5 meter is hier geen probleem
Alles vindt plaats in de grote theaterzaal met hoge plafonds en veel ruimte. De openingstijden zijn vervroegd zodat je niet allemaal tegelijk naar binnen hoeft en je juist gepaste afstand kan bewaren. Daarnaast heb je genoeg tijd om iets te eten en drinken in de pop up kitchen, het enige wat je hoeft te doen is vooraf reserveren.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een show naar keuze in Boom Chicago. Geldig t/m 3 januari 2021.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: online inwisselen op https://boomchicago.nl/events/; inwisselinstructies op de groupon
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. De waarde van deze deal is gebaseerd op de online kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. OF BIJ VASTE SPEELDATUM Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Boom Chicago

Mensen die van onvoorspelbare, energieke en snelle comedy houden zijn bij Boom Chicago aan de Rozengracht in Amsterdam aan het komische adres. De troupe van Boom toont een swingende combi van gescripte scènes, improvisatie, multimedia en muziek in hun befaamde comedyshows. En ze geven ook privéshows en -recepties. Om het helemaal avondvullend te maken en om de schuddebuiken ook te vullen heeft Boom Chicago een speciale pop-up kitchen in het leven geroepen. Hier kan je op reservering een genoegzaam hapje eten.