Geen nieuwe meldingen

Bootcamp inc NEW

8 locaties

5x,10x of 20x voor bootcamp naar keuze in o.a. Vondelpark, Westerpark en Oosterpark bij Bootcamp Inc.

Kies optie

In een Notendop

Fitness, kickboksen, sporten, bewegen, trainen, krachttraining, workout, Frederik Hendrikplantsoen, Nelson Mandelapark, Amsterdam

Over deze deal

Kies uit 3 opties

 • € 9,99 voor een 5-rittenkaart bootcamp (waarde € 40)
 • € 19,99 voor een 10-rittenkaart bootcamp (waarde € 80)
 • € 29,99 voor een 20-rittenkaart bootcamp (waarde € 160)

Sport alleen of met je vrienden op 5 verschillende locaties in Amsterdam. Je hebt keuze uit 2 tot 3 verschillende lessen per avond en je rittenkaart is geldig op maandag t/m zaterdag. Bootcamp Inc. biedt drie soorten bootcamp aan waar je uit kan kiezen: Fitness Bootcmap, Kickbocks Bootcamp en en Solo Bootcamp:

Fitness Bootcamp

Fitness Bootcamp bestaat grotendeels uit oefeningen die je samen met iemand (of met de hele groep) uitvoert. De oefeningen worden gedaan met behulp van het eigen lichaam, maar komen uit de de fitnesswereld. Tijdens de workout werk je aan je conditie en kracht.

Kickbocks Bootcamp

Bij Kickbocks Bootcamp staat explosieve kracht centraal. Samen met een partner voer je veel verschillende oefeningen uit waarbij je gebruik maakt van je trap- en stootkracht. Naast explosiviteit werk je ook aan coördinatie en conditie d.m.v. de verschillende combinaties en constante beweging.

Solo Bootcamp

Bij de andere twee soorten bootcamp draait het vooral om oefeningen samen met een partner. Bij de solo bootcamp is dit compleet anders. De lessen bestaan uit een workout die je alleen uitvoert. Op die manier kan je de lessen dus ook juist volledig in je eigen tempo en op je eigen niveau doen.

Door de hele stad is het mogelijk om deel te nemen aan bootcamp van Bootcamp Inc. Bekijk het rooster voor de lesdagen en -tijden.

Locaties

 • Vondelpark: Vondelpark 4
 • Westerpark: Polonceau-kade 40
 • Oosterpark: Oosterpark 9 (precies tegenover de ingang van het OLVG, locatie Oost)
 • Nelson Mandelapark: Anton de Komplein 240 (voor het Bijlmer Theaterpark)
 • Frederik Hendrikplantsoen: Frederik Hendrikplantsoen 36
 • Het Marnixbad: Marnixplein 1 (indoor)
 • Hogendorphal: Van Hogendorpstraat 921 (indoor)
 • The Gym Basement: Ottho Heldringstraat 3 (indoor)

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden vanaf het moment van aankoop in voor je rittenkaart. Na inwisseling is de 5- en 10-rittenkaart nog 2 maanden geldig. De 20-rittenkaart is 3 maanden geldig op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op bootcampinc.nl/groupon o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimumleeftijd 16 jaar. De rittenkaarten zijn persoonsgebonden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bootcamp Inc

De trainers die zijn aangesloten bij Bootcamp Inc. zijn fanatiek. Bloedfanatiek. De mannen hebben passie voor het sporten en weten bovendien het nodige van sport, voeding en gezondheid. Ze zijn altijd bezig met verbetering en willen graag dat je het onderste uit de kan haalt. Be the best you can be. De bootcamplessen worden o.a. gegeven in het Vondelpark, Westerpark en Nelson Mandelapark.