Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Polonceaukade 1, Amsterdam

Tot 20 keer trainen met Bootcamp Tai Outdoor Westerpark in Amsterdam-West

Kies optie

In een Notendop

Beginners en gevorderden trainen het lichaam met 2 kilometer hardlopen, afgewisseld met spiertraining op basis van je eigen lichaamsgewicht.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 9,99 voor 5x bootcamp in het Westerpark (waarde € 25)
  • € 19,99 voor 10x bootcamp in het Westerpark (waarde € 45)
  • € 29,99 voor 20x bootcamp in het Westerpark (waarde € 90)

Beginners en gevorderden trainen het lichaam met 2 kilometer hardlopen, afgewisseld met spiertraining op basis van je eigen lichaamsgewicht.

Lesdagen en -tijden

  • Maandag 19.00 tot 20.00 uur
  • Donderdag 19.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag 10.00 tot 11.00 uur

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na het moment van aankoop in voor je rittenkaart. Vervolgens is je rittenkaart onbeperkt geldig op maandag, donderdag en zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of via WhatsApp op 0630 736 788, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 8 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten - als je een gratis proefles gevolgd hebt, val je daar nog steeds onder. De rittenkaart is persoonsgebonden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bootcamp Tai Outdoor Westerpark

Bootcamp Tai Outdoor Westerpark is een initiatief van de energieke Mohamed Taibi. Deze enthousiaste sportcoach wil mensen motiveren om voor een sportieve levensstijl te kiezen. Door middel van bootcamps in het Amsterdamse Westerpark, om het hele lichaam te trainen. Voor beginnende sporters en gevorderden. Door hardlopen met intervaltrainingen te combineren met uitdagende fitnessoefeningen. Dit alles in groepsverband. En als je van individuele aandacht tijdens een training houdt dan kies je voor een 1-op-1 training van een uur, waarin je niet alleen je persoonlijke doelen bepaalt maar ook voedingsadvies krijgt.