Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

2 locaties

5, 10 of 20 kickkbokslessen bij Bootcamp Tai Outdoor bij het Westerpark

Kies optie

In een Notendop

Werk je samen met andere enthousiastelingen in het zweet tijdens een intensieve kickboksles.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 5, 10 of 20 kickbokslessen
  • In het Westerpark of sportschool Xena Sports
  • Aandacht gaat uit naar techniek en conditie (er wordt niet gespard)

De lessen zijn op de volgende dagen:
- Maandag - 20:15 tot 21:00 uur (buiten) - Donderdag - 20:15 tot 21:00 uur (binnen) - Zaterdag - 12:00 tot 12:45 uur (binnen)

  • Verzamelplaats voor de buitentraining: Polonceaukade 1, naast De Bakkerswinkel

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor een rittenkaart. Na inwisseling is je rittenkaart onbeperkt geldig op maandag (20:15 tot 21:00), donderdag (20:15 tot 21:00) en zaterdag 12:00 tot 12:45 (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of via WhatsApp op 06-30736788, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 8 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten - als je een gratis proefles gevolgd hebt, val je daar nog steeds onder. De rittenkaart is persoonsgebonden. Je mag je eigen kickbokshandschoenen meenemen, maar het is ook mogelijk bokshandschoenen te gebruiken van de trainer. Verzamelplaats is Polonceaukade 1, naast De Bakkerswinkel. Niet geldig i.cm. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bootcamp Tai Outdoor Westerpark

Bootcamp Tai Outdoor Westerpark is een initiatief van de energieke Mohamed Taibi. Deze enthousiaste sportcoach wil mensen motiveren om voor een sportieve levensstijl te kiezen. Door middel van bootcamps in het Amsterdamse Westerpark, om het hele lichaam te trainen. Voor beginnende sporters en gevorderden. Door hardlopen met intervaltrainingen te combineren met uitdagende fitnessoefeningen. Dit alles in groepsverband. En als je van individuele aandacht tijdens een training houdt dan kies je voor een 1-op-1 training van een uur, waarin je niet alleen je persoonlijke doelen bepaalt maar ook voedingsadvies krijgt.