Geen nieuwe meldingen

Bootcampbandit

Tot 15 keer bootcamplessen met Bootcampbandit op locatie in Tilburg en Waalwijk

Tot 57% korting.
Kies optie

In een Notendop

Houd de conditie op peil door in beweging te komen onder begeleiding van een professionele trainer met 5, 10 of 15 bootcamplessen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een 5-rittenkaart bootcamp voor 1 persoon (waarde € 40)
  • € 34,99 voor een 10-rittenkaart bootcamp voor 1 persoon (waarde € 75)
  • € 44,99 voor een 15-rittenkaart bootcamp voor 1 persoon (waarde € 105)

Houd de conditie op peil door in beweging te komen onder begeleiding van een professionele trainer met 5, 10 of 15 bootcamplessen.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle beschikbare lesdagen en beide locaties (zie: http://www.bootcampbandit.nl/locations.php.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://www.bootcampbandit.nl/signup.php?selected=0&action=groupon. Als je alle gegevens heb ingevuld neemt je trainer contact op om kennis te maken en uitleg te geven over een in te vullen gezondheidsformulier.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0634 343 094, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bij de eerste training ontvang je je strippenkaart, vanaf dat moment is je strippenkaart nog 3 maanden geldig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bootcampbandit

Bootcampbandit in Tilburg probeert het beste uit jou te halen tijdens trainingen in de buitenlucht. Het eenkoppige team, bestaande uit de gedreven sportinstructeur Richard, geeft bootcamplessen om jou te stimuleren in beweging te komen. Hij geeft al jaren les en heeft een afgeronde sportopleiding, die hij beide meeneemt in zijn spreekwoordelijke rugtas. Hij wil zijn kennis en passie zo goed als mogelijk overbrengen aan iedereen die geïnteresseerd is in het onderhouden van zijn of haar lichaam. Jong, oud, man, vrouw, iedereen is welkom en zal een op maat gemaakt programma ontvangen. Een programma dat tevens ontzettend divers is zodat ook plezier hoog in het vaandel staat.

Bootcampbandit

Sportschool, Fitnessles, Bootcamp
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.