Dimitri's Amsterdam

Insulindeweg 1, Amsterdam

Uitgebreid borrelplateau voor 2 of 4 personen bij Dimitri's in Amsterdam-Oost

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code SAVE25. Ends 9-12.
Code toepassen
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Sluit je (werk)dag goed af met een plank vol heerlijkheden zoals kaas, vleeswaren, nootjes, Griekse pita en een warm bittergarnituur.

Over deze deal

  • Uitgebreid borrelplateau voor 2 of 4 personen
  • Schuif aan tussen 15.00 en 18.00 uur
  • Op het plateau vind je meerdere vleeswaren en kazen
  • Noten en vers fruit
  • Griekse pita
  • En een warm bittergarnituur
  • Drankjes zijn niet inbegrepen bij het borrelplateau

Deal-Voorwaarden

Exclusief drankjes. Minimaal 12 uur van tevoren reserveren. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Niet geldig op feestdagen. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Minimaal 24 uur van te voren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 22/01/2023. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Dimitri's Amsterdam

Pal naast het Muiderpoortstation in het bruisende Amsterdam-Oost loop je binnen bij restaurant Dimitri's. In een moderne maar ook zeer huiselijke sfeer neem je plaats om te genieten van een lunch, diner of borrelmoment. Op de menukaart vind je gerechten die veelal geïnspireerd zijn op de Griekse keuken zoals gyros, souvlaki en moussaka. Maar ook voor een cocktail ben je hier aan het goede adres. Dimitri's organiseert zelfs workshops voor jou en je vrienden of collega's om je favoriete cocktail ook zélf klaar te kunnen maken. Loop eens naar binnen voor een portie Amsterdams-Griekse gastvrijheid in Oost!