Geen nieuwe meldingen

Tickets voor Boudewijn Seapark: beleef een dolfijne dag in Brugge

Boudewijn Seapark

Tot 37% korting.
160+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Bewonder dolfijnen en zeeleeuwen tijdens een wervelende show, ga los bij Bobo’s Indoor en ontdek vele andere spetterende attracties.

Wat je krijgt

  • Entreeticket voor Boudewijn Seapark
  • Geldig op alle openingsdagen t/m 29 september 2019
  • Locatie: Alfons De Baeckestraat 12, Brugge

Dit dolfinarium biedt attracties en fun voor het hele gezin. Geniet met z’n allen van spectaculaire shows, ontdek alle binnen- en buitenattracties en neem een verfrissende duik in het water.

De deal

  • € 16,95 voor een entreeticket voor Boudewijn Seapark geldig voor 1 persoon (waarde € 27)

Verwonder je over de spectaculaire sprongen van de dolfijnen en zeeleeuwen in een wervelende show. Ontdek ook de attractie Bobo’s AquaSplash, het grote waterpark met 8 glijbanen en de Splash Emmer voor waterpret. In het zeeleeuwentheater ga je samen met imposante zeeleeuwen op ontdekkingstocht door hun leefwereld. Neem ook een kijkje bij de zeehondenlagune midden in het groene park.

Geniet van de spetterende dolfijnenshow “Moana’s Blue World”, waarin dolfijn Moana je meeneemt op ontdekkingstocht langs de evolutie van dolfijnen en de pracht van de natuur. Met projecties op een scherm van 320 m² en indrukwekkende sprongen laat Moana de mooie kant van het dolfijnenbestaan zien. Door de plasticsoep in de oceaan loopt de vrijheid van deze dieren namelijk weleens in de soep en daar kunnen wij als mensen grote verandering in brengen.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Boudewijn Seapark in Brugge vanaf het moment van aankoop t/m 29 september 2019. Bekijk hier de openingstijden.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Kinderen tot 85 cm hebben gratis toegang. Kinderen van 85 t/m 99 cm betalen € 9,50 aan de kassa van het park. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Boudewijn Seapark

Al jarenlang is het dolfinarium in Brugge één van de populairste attracties van België: dolfijnen en zeeleeuwen spetteren er in het rond, tot plezier van velen. Het park biedt niet alleen shows, maar heeft ook 20 attracties buiten, zoals de rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria en de reuzegrote speeltuinen. Regenweer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 12 overdekte attracties voor urenlang speelplezier. Boudewijn Seapark is makkelijk bereikbaar vanaf de E40 (afrit 8).

Boudewijn Seapark

Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie, Kinderactiviteiten