Geen nieuwe meldingen

kerketuinenweg 55, Den Haag

Een dagje Boulderen bij Boulderhal De Campus in Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Voel je on top of the world nadat je op eigen krachten 4 meter omhoog bent geklommen, zonder gebruik te maken van een touw of gordels.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 5 opties

  • € 6,99 voor een dagje Boulderen voor 1 persoon (waarde € 14)
  • € 12,99 voor een dagje Boulderen voor 2 personen (waarde € 28)
  • € 24,99 voor een dagje Boulderen voor 4 personen (waarde € 56)
  • € 35,99 voor een dagje Boulderen voor 6 personen (waarde € 84)
  • € 45,99 voor een dagje Boulderen voor 8 personen (waarde € 112)

Na een korte uitleg klim je jezelf - alleen of samen met vrienden, familie of collega’s - via gekleurde rotsblokken een weg naar boven op een wand van maar liefst 4 meter hoog. Je hebt alleen een paar stevige klimschoenen nodig (huur daarvan is inbegrepen bij deze deal) en een flinke portie lef, kracht en denkvermogen (niet inbegrepen) om de top te halen. Een beetje spannend misschien, omdat je niet kan terugvallen op klimgordels of een stuk touw, maar in de wilde natuur heb je deze vertrouwde elementen ook niet altijd bij de hand. Een zachte landing maak je sowieso, dankzij de dikke valmat.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week, m.u.v. feestdagen.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 4 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Soepele sportkleding gewenst en schone gympen verplicht. Boulderen is mogelijk vanaf 7 jaar onder toezicht van een volwassene. Zelfstandig Boulderen kan vanaf 13 jaar. Voor kinderen onder de 7 jaar heeft Boulderhal De Campus een kleine speelplaats ingericht waar zij zich kunnen vermaken. Je mag zo lang Boulderen als je zelf wil. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Boulderhal De Campus

Halverwege tussen het Haagse Zuiderpark en Madestein vind je Boulderhal De Campus aan de Kerketuinenweg, achter de Escamplaan. Een avontuurlijke plek waar beginners en gevorderden en alles wat daar - jong & oud - tussenin zit uitgedaagd worden om zonder touw en klimgordels via kleurrijke wandelementen omhoog te klimmen. Eenmaal boven ben je niet van het gemak voorzien om jezelf naar beneden te laten zakken en dus sta je direct voor de volgende uitdaging: langzaam naar beneden klimmen óf jezelf laten neerploffen op de dikke valmat. Mocht je voor de tweede optie kiezen dan helpen de ervaren medewerkers je graag bij het aanleren van de juiste valtechniek. Een welverdiend drankje staat na een intensieve dag op je te wachten bij de Campus Bar waar je zoal kan kiezen voor een 'bakkie' koffie of een ijskoud pilsje. Je auto parkeer je op een van de voldoende aanwezige gratis parkeerplekken voor de deur, en ook met het openbaar vervoer is dit klimparadijs - waar je overigens ook kinderfeestjes kan geven - prima te bereiken.