Geen nieuwe meldingen

Boulevard Rijopleidingen

2 locaties

10 tot 20 rijlessen + praktijkexamen bij Boulevard Rijopleidingen in regio Rotterdam of Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Ga voor persoonlijke begeleiding op weg voor dat roze pasje en met de opties voor 15 en 20 lessen zit het theorie-examen ook nog in de deal.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor 10 rijlessen + praktijkexamen (waarde € 399)
  • € 299 voor 15 rijlessen + theorie-examen en praktijkexamen (waarde € 623)
  • € 399 voor 20 rijlessen + theorie-examen en praktijkexamen (waarde € 798)

Je volgt per keer twee rijlessen. Dus 2 keer 50 minuten achter elkaar. Naast je lessen is er ook één praktijkexamen inbegrepen en bij optie 2 en 3 ook een theorie-examen. Als de lessen van je pakket op zijn, kan je er voor kiezen opnieuw een pakket aan te schaffen of je gaat voor losse lessen tot je toe bent aan het praktijkexamen. Het praktijkexamen mag je alleen afnemen bij Boulevard Rijopleidingen, als je hier volgens de rijinstructeur klaar voor bent.

Je wordt thuis opgehaald als je in de regio Rotterdam of Den haag woont. Onder de regio Rotterdam vallen: Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk en Hoogvliet. Onder de regio Den Haag vallen: Den Haag, Rijswijk, Delft, Voorschoten en Wateringen. Woon je buiten de regio, dan haalt de rijinstructeur je op van station Rotterdam CS of station Den Haag CS.

Fine Print

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief Eigen Verklaring en bij optie 1 exclusief theorie-examen. Bekijk de actuele kosten hiervoor op www.cbr.nl.
Reserveren: verplicht online via http://www.boulevardrijopleidingen.nl/zelf-regelen/afspraak-maken of via e-mail op info@boulevardrijopleidingen.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen voor beginnende leerlingen (minder dan 3 rijlessen gehad). De eerste les is een proefles, mocht in deze les blijken dat je geen beginnende leerling bent, wordt er € 49 in rekening gebracht voor deze les. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. Leerlingen moeten rekening houden met een mogelijke wachttijd. Er moet regelmatig gelest worden (niet meer dan 3 weken tussen de lessen in). Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Boulevard rijopleidingen. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Een les duurt 50 minuten. Er wordt lesgegeven in blokuren van 100 minuten. Geldig in regio Rotterdam en Den Haag. Je wordt thuis opgehaald als je in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk of Hoogvliet (regio Rotterdam) of Den Haag, Rijswijk, Delft, Voorschoten of Wateringen (regio Den Haag) woont. Woon je buiten de regio, kan je worden opgehaald op station Rotterdam CS of Den Haag CS. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Boulevard Rijopleidingen

De enthousiaste rijinstructeurs van Boulevard Rijopleidingen helpen jou graag op weg richting dat felbegeerde roze pasje. Ze geven les in de omgeving Rotterdam en Den Haag en je kan al komen lessen vanaf een leeftijd van 16,5 jaar. De rijschool vindt het belangrijk dat je een rijopleiding op maat krijgt en zorgt er dus ook voor dat jouw lessen persoonlijk zijn. Je wordt thuis opgehaald, als je in de regio Rotterdam of Den Haag woont.