Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Ambachtsweg 3, Zelhem

Dakinspectie en kleine reparatie, naar keuze incl. dakgoot-/dakkapelreiniging of waxen door Bouwbedrijf TIBERO

Kies optie

In een Notendop

Dakonderhoud zonder voorrijkosten mét de nodige expertise op het gebied van dakgoten, dakkapellen, reiniging en reparatie van daken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Manuel
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 3, 2020
Een pakket ter waarde van 160 euro, gedaan door 1 persoon binnen 25 minuten lijkt mij niet helemaal de bedoeling. Is dit wel zo, dan moet ik ook maar dit werk gaan doen 😅
replied
View Comment +
R
Renate.
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 1, 2020
Snel reageren, snel repareren en houdt zich aan afspraken. Betaalbaar. Aanrader!!
replied
View Comment +
F
Franciscus
6 beoordelingen4 beoordelingen
juni 5, 2020
matig Ze hebben alleen de dakgoot aan de voorkant gedaan, voor inspectie zijn ze het dak niet op geweest. Dakgoot achter hebben ze niet gedaan er staat gedeeltelijk een overkapping maar ernaast is ruimte om een trap neertezetten en een gedeelte van de achterdakgoot schoon te maken. Ieder jaar komt er een firma voor de dakgoot maar tot vandaag heeft niemand geweigerd de achterdakgoot schoon te maken. De heren van Tibero namen nog niet eens de moeite om te kijken .
replied
View Comment +

Over deze deal

  • Dakinspectie en kleine reparatie, naar keuze incl. dakgoot-/dakkapelreiniging of waxen
  • Door vakkundige handen
  • Geldig in een straal van 150 km vanaf Zelhelm
  • De dakgoot moet goed bereikbaar zijn per ladder en mag max. 7 meter hoog zijn
  • Bij regen of slecht weer kan de afspraak verplaatst worden. Dit gebeurt doorgaans binnen 1 à 2 maanden

Dakinspectie

De controlepunten bij een plat dak zijn: hemelwaterafvoer, dakdoorvoeren en ontluchtingen, naadverbindingen, dakbedekkingen, lichtkoepel- en dakraamaansluitingen.

De controlepunten bij een pannendak zijn: dakpannen, dakbeschot en panlatten, dakgotenafvoer, hemelwaterafvoer, nokvorsten, loodafwerkingen en dakkapel.

Kleine reparatie

Bij de dakinspectie komen vaak problemen aan het licht zoals aantasting van houtwerk en/of isolatiemateriaal, pannen die niet meer goed op elkaar aansluiten, aantasting van pannen of dakbedekking en losliggende nokvorsten.

Dakgootreinigen 

Bij dakgoten reinigen worden hemelwater-afvoeren schoongemaakt en gereinigd en eventueel opgewaaide loodafwerkingen terug geklopt.

Met een kleine reparatie kunnen deze problemen vaak al opgelost worden. Bij deze deal zijn 1-3 kleine reparaties inbegrepen. Tibero bepaalt of het een kleine reparatie betreft.

Dakgoot waxen

Dakgoot in biologische wax zetten. De levensduur van de goot verbetert en hij wordt minder snel aangetast door mos, algen en blad.

Kraaienkap

Plaatsing van 1 kraaienkap in het schoorsteenkanaal waardoor vogels niet kunnen nestelen.

Dakkapelreiniging

Een reiniging van een dakkapel bestaat uit vuil verwijderen van plat dak, voorkant dakkapel reinigen en ramen wassen (van dakkapel).

Deal-Voorwaarden

Geldigheid : 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of via SMS of WhatsApp op 0650 551 515 of via de mail op tiberowoningverbetering@outlook.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Geldig in een straal van 150 km vanaf Zelhelm. Geen voorrijkosten. De dakgoot moet goed bereikbaar zijn per ladder en mag max. 7 meter hoog zijn. Bij dakkapelreiniging wordt bij meer dan 5 meter € 10 euro per extra m² in rekening gebracht. De schoorsteen moet via ladder of dak goed te bereiken zijn. Schoorsteenvegen is niet inclusief. Dakonderhoud van een plat dak tot 40 m² is mogelijk, groter is eventueel mogelijk in overleg. Bij regen of slecht weer kan de afspraak verplaatst worden. Dit gebeurt doorgaans binnen 1 à 2 maanden. Bij aankoop van deze groupon ontvangt je 10% korting op een volgende offerte-aanvraag. Ook te gebruiken bij stormschade. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bouwbedrijf TIBERO

Bouwbedrijf TIBERO in Zelhem is specialist op het gebied van schilderwerk (binnen en buiten), timmerwerk, dakwerkzaamheden en voegwerken. Het bedrijf verricht daarnaast ook schoonmaakwerkzaamheden zoals dakkapelreiniging, glasbewassing en dakgootreiniging.