Geen nieuwe meldingen

Bouwset met knikker-achtbanen van Quercetti

Bouwset met knikker-achtbanen

€ 36,99
Uitverkocht

In een Notendop

Bouw fantastische achtbanen voor knikkers, tot wel 16 meter lang, met deze bouwset.

Product-details

  • Ontworpen voor de meeste maten en materialen van knikkers
  • Geschikt voor interessante observaties, experimenten en ontdekkingen uit de natuurkunde (snelheid, zwaartekracht, middelpuntvliedende kracht, wrijving)
  • Kan helpen de basisprincipes te begrijpen
  • Streeft naar uren nuttig en informatief spel
  • Maakt het mogelijk achtbanen tot 16 meter lang te bouwen

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.