Geen nieuwe meldingen

Rijschool First

Bijlmerdreef 184, Amsterdam

10 of 12 motorrijlessen + AVB en AVD-rijexamen bij Rijschool First

Kies optie

In een Notendop

Vakkundige instructeurs leren je de ins & outs van het motorrijden o.a. op het eigen oefenterrein van Rijschool First.

Over deze deal

Toeren op de motor is een populaire reden om op vakantie te gaan, net als het opzoeken van de vrijheid en het ontsnappen aan de otterplaag in de badkamer. Ga er snel op uit, haal je rijbewijs en maak een goede start met 10 of 12 motorrijlessen inclusief AVB en AVD-rijexamen bij Rijschool First.

Kies uit twee opties

  • € 299 voor 10 motorrijlessen + examen AVB en AVD (waarde € 835)
  • € 349 voor 12 motorrijlessen + examen AVB en AVD (waarde € 927)

Eén les duurt 60 minuten, maar de lessen worden gegeven in blokken van 120 minuten. Allereerst is er het AVB. In deze fase leer je de motor beheersen op een afgesloten terrein. Hierbij horen ook de bijzondere verrichtingen, zoals de langzame slalom, het rijden van de 8 en het maken van een halve draai. Deze fase sluit je af met het CBR-examen. Als je hiervoor slaagt, kan je door naar de volgende fase, het AVD. Hierin ga je de openbare weg op. De instructeur volgt je op een motor of in de auto en geeft via een draadloze verbinding instructies door. Als de instructeur denkt dat je er klaar voor bent, doe je het CBR-examen Verkeersdeelname (AVD) en voor je het weet rijd je verre landen en zonsondergangen tegemoet. Voordat je het rijbewijs kan halen, heb je ongeveer 30 lessen nodig. Dit pakket helpt je dus aardig op weg. Bij Rijschool First kan je het AVB halen in 3 dagen en het AVD in 10 dagen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief Eigen Verklaring en theorie examen. De kosten hiervoor worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen. Kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl. Ook voertuighuur tijdens het examen à € 45 is voor eigen rekening.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0206 959 522, o.v.v. Groupon.
Meer info: minimum leeftijd 18 jaar. Alleen voor beginnende leerlingen. Eigen handschoenen meenemen. Eén les duurt 60 minuten, lessen worden gegeven in blokuren van 120 minuten. De examens zijn alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Rijschool First. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool First

Of je nou brommer wil rijden, een motor wil besturen of gewoon heel graag je autorijbewijs wil halen, Rijschool First is een goede keus. Naast rijles kan je er ook terecht voor een complete theorieopleiding.