Geen nieuwe meldingen

Twee uur bowlen tot 8 pers. incl. bittergarnituur bij Bowling Enschede

Tot 51% korting.
Kies optie

In een Notendop

Gooi de ene strike na de andere en geniet behalve van het bowlen van 16 stuks bittergarnituur op het Go Planet Parc.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Een Groupon Local Star!

Met geblinddoekt bowlen is het net als met Engelse termen gebruiken in Nederlandse zinnen: iedereen lacht er wel om, maar het voegt niet veel toe en hoe het balletje rolt valt nog maar te bezien. Strike neer in Bowling Enschede, split het bittergarnituur, maar spare vrienden niet en verdien de discutabele eer met deze 2 uur durende game.

De deal

  • € 23,50 voor twee uur bowlen voor max. 8 personen, incl. bittergarnituur (waarde € 48,50)

Je huurt een baan op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag voor 2 uur en je geniet tijdens het bowlen van een bittergarnituur van 16 stuks. Bowling Enschede beschikt over 16 bowlingbanen die allemaal een scherm hebben waarmee de scores op een grappige manier worden bijgehouden. Om te voorkomen dat je de bal in de goot gooit is het mogelijk de zijkanten omhoog te doen: handig voor de kleinste medespelers of voor die ene vriend die erg slecht tegen zijn verlies kan.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 augustus 2017 op maandag t/m donderdag (m.u.v. tweede pinksterdag).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 1 uur van tevoren via e-mail op groupon@bowling-enschede.nl, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bowling Enschede

Bowling Enschede is gevestigd op het Go Planet Parc, op 10 minuten fietsen vanuit het winkelhart. Naast de bowling is op dit park ook een bioscoop, een overdekte ijsbaan, een kinderspeelparadijs en een grote evenementenhal te vinden. Verder is het stadion van FC Twente op twee minuten loopafstand. Bij Bowling Enschede is het mogelijk om na het bowlen een lekker hapje te eten in het restaurant. Ook is hun ruimte te huur voor een bruiloft, een buffet, een vergadering of een andere feestelijke gelegenheid. Bowling Enschede is 7 dagen per week open en tijdens schoolvakanties hanteren ze extra ruime openingstijden.

Bowling Enschede

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Bowlen, Sport of buitenactiviteit