Bowlingcentrum Erica

Bowlingcentrum Erica

Tot 50% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


Maak onbeperkt 6 vleessoorten, gamba’s en groenten klaar op de steengrill of gourmet aan tafel en versla je vrienden tijdens 1,5 uur bowlen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Waar omdraaien bij het grillen van je eten een essentiële handeling is, kan je dat bij een potje bowlen beter niet doen. Draai je hand niet om voor een avondje bowlen en grillen bij Bowlingcentrum Erica.

Kies uit 4 opties

  • € 64,99 voor onbeperkt steengrillen/gourmetten en 1,5 uur bowlen voor 4 personen (waarde € 129,75)
  • € 97,99 voor onbeperkt steengrillen/gourmetten en 1,5 uur bowlen voor 6 personen (waarde € 176,25)
  • € 129,99 voor onbeperkt steengrillen/gourmetten en 1,5 uur bowlen voor 8 personen (waarde € 259,50)
  • € 194,99 voor onbeperkt steengrillen/gourmetten en 1,5 uur bowlen voor 12 personen (waarde € 352,50)

Je trapt je diner af met een huisgemaakt soepje naar keuze, waarna de tafel volgezet wordt met gamba’s, zes soorten vlees en groenten als uien, paprika’s, champignons en roerbakgroenten. Zonder olie of boter te gebruiken gril je je favorieten op de steengrill die midden op tafel staat. De ingrediënten voor je grillsessie worden onbeperkt aangevuld. Naast gegrilde vis, vlees en groenten kies je uit bijgerechten als frietjes, salade, fruit en satésaus. Houd je meer van gourmetten? Dan kan je bovenstaande ook gaarbakken op de gourmet.

Voor of na een gezellig en actief etentje - ook wel toepasselijk funcooking genoemd bij Erica - staat een wedstrijdje bowlen op het programma. Jullie hebben 1,5 uur de baan voor jullie zelf, dus genoeg kans om minimaal één strike te gooien. Komen jullie met 8 of 12 personen, dan krijgen jullie twee banen tot je beschikking.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2018 op woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per gezelschap te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0485 454 790, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Je kan kiezen uit steengrillen en gourmetten. De Spidergrill of Smikkelhoed is mogelijk tegen een meerprijs van € 1 p.p. Bij 4-6 pers. hebben jullie één bowlingbaan voor jullie zelf en bij 8-12 twee bowlingbanen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bowlingcentrum Erica


Bij Bowlingcentrum Erica zit je gebakken voor een professionele wedstrijd bowlen, maar ook voor recreatief bowlen met de familie, je vrienden of een personeelsuitje. 's Avonds gaan de discolampen aan en is het feest bij deze bowlinghal in Sint Hubert, tussen Uden en Boxmeer. Ook het restaurant is een feestelijk geheel. Je kan hier namelijk niet alleen genieten van verschillende gerechten van de kaart, maar je kan ook zelf je eten aan tafel klaarmaken op o.a. een steengrill of een gourmetstel. Zelfs met grote groepen kan je gerust deelnemen aan dit funcooking-concept. Bowlen en eten bij dit bowlingcentrum is bovendien goed te combineren met een wandeling of fietsroute in de buurt. "Erica" ligt namelijk aan natuurgebied Molenheide en kent bijzondere routes zoals “Koersen door het land van Cuijk”.

Bowlingcentrum Erica

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Bowlen, Sport of buitenactiviteit
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.