Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1 of 2 crop top beha's met push-up ​in verschllende kleure

1 of 2 crop top beha's met push-up

€ 20
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze beha kan gedragen worden onder een tanktop, een laag uitgesneden T-shirt of transparante kleding, het voelt zacht aan.

Product-details

  • Type ondersteuning: draadloos
  • Zonder sluiting
  • Push-up functie
  • Materialen: kant, spons
  • Kleuren: zwart, blauw, wit, beige, rood

Maattabel

Grootte Maat onder de buste (cm)
M 70-77
L 78-82
XL 83-87

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Evermercantile van 19/05/2021.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.