Geen nieuwe meldingen
top-rated-merchant-icon Hoogst beoordeelde deal-aanbieder

Hoogst beoordeelde deal-aanbieder

BRAM’S Glowgolf Deal is een top-ondernemer met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren of hoger op basis van minimaal 400 beoordelingen.

BRAM’S Glowgolf Deal

Entreeticket voor Glowgolf Schiedam incl. frites met saus (en stoof) met BRAM’S Glowgolf Deal

Resterende tijd beperkt!
Kies optie

In een Notendop

Sla je slag met een ronde glowgolf in een “World of Fantasy” en geniet van een puntzak friet met saus naar keuze.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als een hemellichaam schittert een glowgolf-speler in het donker, straalt ‘ie van energie en kan de afgelegde afstand uitgedrukt worden in golflengten. Wees een rijzende ster in de verlichtende wereld van Glowgolf Schiedam.

Kies uit 6 opties

  • € 9,50 voor BRAM’S Glowgolf Deal voor 1 persoon (waarde € 9,50)
  • € 19 voor BRAM’S Glowgolf Deal voor 2 personen (waarde € 19)
  • € 38 voor BRAM’S Glowgolf Deal voor 4 personen (waarde € 38)

  • € 13,50 voor BRAM’S Glowgolf Deal Deluxe voor 1 persoon (waarde € 13,50)
  • € 27 voor BRAM’S Glowgolf Deal Deluxe voor 2 personen (waarde € 27)
  • € 54 voor BRAM’S Glowgolf Deal Deluxe voor 4 personen (waarde € 54)

Je begint je ‘vette’ middag/avond met een puntzak friet plus saus naar keuze. Als je kiest voor de Deluxe-variant krijg je met je friet een stoof naar keuze en een flesje Pepsi, Sisi of Sourcy Blue. Wanneer je het eten hebt ‘weggeprikt’, ontvang je jouw toegangskaartje voor “World of Fantasy”, het strijdtoneel voor een spannende ronde minigolf. In een uitzinnig decor vol vliegende draken, vreemde wezens en fantasiefiguren is het lastig om de focus op de holes te houden. Degene die er het beste mee omgaat, mag zich uiteindelijk tot (over)winnaar kronen.

Bij de Glowgolf Deluxe-deal kan je kiezen uit de volgende stoofs:

  • Captain’s Beef Stoof - rundvlees, kidneybonen, peen en een krachtige vleesjus, afgetopt met piccalilly, geraspte oude Rotterdam kaas en bosui (naar keuze met spekblokjes)
  • Pulled Pork Stoof - varkensvlees, appeltjes, zilveruitjes en een speciale BBQ-saus
  • Veggie Mushroom Stoof - verse champignons, gebakken eitje en afgemaakt met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en peterselie
  • Asian Chicken Stoof - Aziatische gemarineerde kippendij met seroendeng, sesam, lente-ui en huisgemaakte pindasaus

Glowgolf Schiedam

Bij Glowgolf Schiedam is het ultieme doel om het gaatje te vinden van diverse holes. En dat is nog zo eenvoudig niet in het donkere decor vol fluorescerende attributen. Een angstaanjagende T-rex bijvoorbeeld, die z’n zinnen op jou heeft gezet, zorgt ervoor dat je ogen meer dan eens afdwalen. De kleurrijke omgeving is zodoende een lust, maar ook een ‘last’ voor het oog. Een 3D-bril (niet inclusief) zorgt dat de beleving nóg intenser wordt, net als wanneer je kleding met witte accenten of fluorkleuren draagt.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2020 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: Niet nodig. Toon je groupon bij aankomst bij BRAM's, na het eten van je friet ontvang je de toegangskaart voor Glowgolf Schiedam.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor de locatie Schiedam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over BRAM’S Game Deal

Bij BRAM’S in Schiedam kan je terecht voor gourmet frites. De filosofie van grondlegger Bram Ladage is dat handgesneden friet gemaakt met de beste aardappelen en gebakken in zuiver plantaardige olie zorgt voor een geluksmoment. Uiteraard kan je hier terecht voor een klassiek frietje met maar op het menu prijken ook verschillende 'Stoofs'. Ga bijvoorbeeld voor de Captain's Beef Stoof, Pulled Pork Stoof of de Asian Chicken Stoof.

BRAM’S Glowgolf Deal

Kinderactiviteiten, Midgetgolf, Sport voor kinderen, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.