Geen nieuwe meldingen

Amstelstraat 9, Amsterdam

Culinair 4-gangen keuzediner bij Brasserie FLO Amsterdam nabij het Rembrandtplein (vanaf 2 personen)

Kies optie

In een Notendop

Laat het water je in de mond lopen door te proeven van een zelfgekozen voor-, tussen-, en hoofdgerecht en een dessert.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als een rivier is een Frans diner een vloeiend geheel, zit het vaak vol met vis en schaaldieren en vaar je er wel bij. Go with the FLO met een viergangen keuzediner.

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor een culinair viergangen keuzediner voor 2 personen (waarde € 90)
  • € 74,99 voor een culinair viergangen keuzediner voor 3 personen (waarde € 135)
  • € 99,99 voor een culinair viergangen keuzediner voor 4 personen (waarde € 180)

Waar het hart vol van is, stroomt de mond van over en in dit geval zijn dat de verfijnde smaken van de vier gangen die je geserveerd krijgt bij Brasserie FLO. Laat je ogen uitgebreid meanderen over de kaart en kies een voor-, tussen- en hoofdgerecht en een dessert om je avond zoet mee af te sluiten.

Het keuzemenu wisselt per seizoen, maar je kan denken aan asperges met eendenlever of jonge makreelfilet met artisjok, gerookte paling en oesterzwam als entree, gevolgd door een klassieke bouillabaisse of gebakken langoustines. Neem na deze waterval aan smaken bijvoorbeeld de gegrilde zeebaars met kreeftenrisotto en voorjaarsgroente of runderbavette met rode wijnsaus. En wellicht gemarineerde aardbeien of chocolade marquise met frambozen toe. Eenmaal je keuze gemaakt, hoef je alleen nog maar elke hap te laten uitmonden in een gelukzalig “hmmm”.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 6 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 6 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig icm andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Brasserie FLO Amsterdam

Een petit peu Parijs vind je gewoon om de hoek van het Rembrandtplein in Amsterdam. Bij Brasserie FLO waan je je in Franse sferen. Vlei je derrière op een van de leren stoelen aan een met wit linnen gedekt tafeltje en geniet van verfijnde gerechten, het zicht op de open keuken en druk doende obers. Maar je kan je ook eerst verlekkeren aan het buffet bij de ingang waar een puissant rijk aanbod aan fruit de mer op het ijs is uitgestald. Oesters, verse kreeften, langoustines, gamba's en andere schaal- en schelpdieren, alles ligt er even smakelijk bij. Op de kaart prijken klassiekers uit de Franse keuken, zoals bouillabaisse, poulet de grain (maiskip) en crème brûlée. Deze plats combineer je, geheel in Franse stijl, natuurlijk met een bijpassend glas wijn.