sluit
Gebruik code TASTY en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Brasserie Herengracht

Herengracht 75, Muiden

3-gangendiner van de chef bij Brasserie Herengracht aan de Vecht in Muiden

Kies optie
Meer dan 150 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat keuzestress varen en ga voor een kabbelende avond, door aan de Vecht te genieten van een driegangenmenu van de chef.

Over deze deal

  • 3-gangendiner van de chef
  • Bestaande uit voor-, hoofd- en nagerecht
  • Je bent elke dag van de week welkom

  • Laat je verrassen door de kunsten van de chef
  • Met een diner gemaakt van ingrediënten van het seizoen
  • Het menu varieert dan ook elke week
  • Geniet aan de Vecht van een kabbelende avond

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Brasserie Herengracht

Brasserie Herengracht staat in Muiden bekend als het restaurant met de warme ambiance, bijzondere locatie en passievolle bediening. Je geniet bijvoorbeeld op het sfeervolle terras van een lunch, borrel, bites en diner. De brasserie heeft een speciale dry-agedkast om vlees te laten rijpen op een authentieke manier. Dat neemt niet weg dat de vegetarische gerechten en de visgerechten hier ook van onalledaagse kwaliteit zijn. Het zal niet als verrassing komen dat de brasserie aan de Herengracht in Muiden gevestigd is: aan de Vecht, pal naast de sluizen in het maritieme hart van Muiden en op spreekwoordelijke steenworp afstand van het wereldberoemde Muiderslot.