Brasserie Herengracht

Herengracht 75, Muiden

3-gangendiner van de chef bij Brasserie Herengracht aan de Vecht in Muiden

Kies optie
Meer dan 80 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat keuzestress varen en ga voor een kabbelende avond, door aan de Vecht te genieten van een driegangenmenu van de chef.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
E
Emile
5 beoordelingen4 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 16, 2022
Sfeervolle locatie in het historische centrum van Muiden. Leuke ontvangst. Mooie uitleg over het menu en heerlijke wijnen erbij. De smaak van voor-, hoofd- en nagerechten waren uitstekend. Alhoewel de magen al goed waren gevuld dankzij voor- en hoofdgerecht, was het nagerecht te lekker om te laten staan. Kortom: een aanrader, goed bereikbaar in het midden van het land.
M
Michaela
29 beoordelingen23 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 4, 2022
Brasserie bevindt zich op een hele mooie plek, net naast de gracht in Muiden, personeel was heel aardig, het eten was heerlijk. De Spaanse chefkok heeft heerlijke eten voor ons gemaakt. Ze hebben lekkere wijn. We waren heel tevreden. Zeker een aanrader. Misschien toch nog een klein min verbeter puntje... voorgerecht en hoofd gerecht waren prachtig met stijl gereserveerd, maar helaas de toetje verloor zijn charm omdat die in een limonade bekertje was geserveerd en paste niet echt bij de mooie stijl van de andere gerechten.
R
Ronald
3 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
oktober 22, 2022
Hoofdgerecht was mooi geserveerd en smaakte goed niet bezuinigd op kwaliteit ondanks actie.
H
Herman
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
oktober 17, 2022
Erg lekker gegeten. Vriendelijke bediening
E
Erik
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
oktober 15, 2022
Hoewel het niet druk was in het restaurant (4 tafels van 2 personen) was het redelijk gezellig, o.a. door de lekkere motown muziek op de achtergrond. Het Groupon 3-gangendiner van de Chef was beter dan verwacht. Prima carpaccio en een fantastische diamanthaas. Wel vreemd dat je voor frietjes extra moet betalen. Ook de panacotta was lekker, hoewel het fruit voor onze smaak veel te zoet was. Al met al hebben we lekker gegeten voor een aantrekkelijke prijs.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • 3-gangendiner van de chef
  • Bestaande uit voor-, hoofd- en nagerecht
  • Je bent elke dag van de week welkom

  • Laat je verrassen door de kunsten van de chef
  • Met een diner gemaakt van ingrediënten van het seizoen
  • Het menu varieert dan ook elke week
  • Geniet aan de Vecht van een kabbelende avond

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Brasserie Herengracht