Brasserie Kasteel Schaloen

Brasserie Kasteel Schaloen

Tot 54% korting.
Kies optie

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 4 opties

  • € 9,50 voor een wandelarrangement voor 1 persoon (waarde € 19,95)
  • € 18,50 voor een wandelarrangement voor 2 personen (waarde € 39,90)
  • € 27,50 voor een wandelarrangement voor 3 personen (waarde € 59,85)
  • € 36,50 voor een wandelarrangement voor 4 personen (waarde € 79,80)

Trommel je familie en/of vrienden maar op, want deze vouchers combineer je eindeloos voor het gewenste aantal personen. Gelukt? Haal dan je wandelschoenen maar van zolder, want het is tijd om weer eens buiten te spelen. Fuelled by Limburgse apfelstrudel en een kop koffie, thee of warme chocolademelk stappen jullie door het Geuldal, Gerendal of een andere mooie plek die je wil verkennen. In de brasserie, die onderdeel is van het sprookjesachtige Kasteel Schaloen, schuif je met z’n allen tussen 15.00 en 17.00 uur aan voor een welverdiende dagschotel, een gerecht bereid met verse producten van het seizoen. Voor de hond staat een bak water klaar. En onalledaagse uitgestippelde wandelroutes vind je hier, of ter plekke in de brasserie.

Voorwaarden


Geldigheid: t/m 30 december 2018 op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Brasserie Kasteel Schaloen


Brasserie Schaloen in het Limburgse Valkenburg-aan-de-Geul is gevestigd in het poortgebouw van Kasteel Schaloen. Je kan er terecht voor een uitgebreid menu, maar je zit hier ook goed voor een kopje Blanche Dael-koffie met Limburgse apfelstrudel van de lokale bakker. Voor de borrel staan vele smaakvolle bieren - Brand, Affligem, Palm, Wieckse Rosé, etc. - en diverse wijnen uit Italië op de kaart. In de zomer kan je komen lunchen en borrelen op het terras vanwaar je uitzicht hebt op het kasteel en de gracht. En combineer het zeker ook met een wandeling in de bijzondere omgeving van dit romantische kasteel.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.