Geen nieuwe meldingen

Basiliekplein 1, Oosterhout

Uitgebreide High Tea voor 2 tot 6 pers. bij Brasserie Mix in Oosterhout

Kies optie

In een Notendop

Geniet van je gezelschap, diverse sandwiches en zoete hapjes en een onbegrensde hoeveelheid thee tijdens deze high tea die max. 5 uur duurt.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Zorgvuldig uitgestalde sandwiches op een etagère zijn net als de piramides van Gizeh: ze zijn driehoekig, bestaan uit meerdere lagen en zouden qua constructie niet misstaan op de lijst van de zeven wereldwonderen. Kijk je ogen uit en bezit de schoonheid van een uitgebreide High Tea bij Brasserie Mix.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een uitgebreide High Tea voor 2 pers. (waarde € 43)
  • € 29,99 voor een uitgebreide High Tea voor 3 pers. (waarde € 64,50)
  • € 38,99 voor een uitgebreide High Tea voor 4 pers. (waarde € 86)
  • € 57,99 voor een uitgebreide High Tea voor 6 pers. (waarde € 129)

Tijdens deze uitgebreide high tea kan je vanaf het middaguur aanschuiven voor meerdere hartige lekkernijen, zoals saucijzenbroodjes en quiche, zoete hapjes waaronder macarons en boterkoek, maar ook luxe sandwiches met zalm en roomkaas, ribeye met truffelmayonaise en kipfilet-pesto. Een high tea is er geen zonder thee en daarom heb je de hele middag de beschikking over een onbeperkte hoeveelheid thee, of koffie als dat meer aansluit bij je behoeften op dat moment. De high tea eindigt sowieso om 17.00 uur, maar wanneer je binnenloopt bepaal je zelf met je reservering. Vanaf 16.00 uur even een uurtje theeleuten met een vriendin is dus mogelijk, maar een kleine reünie van vijf uur met het gezin is ook een optie, zo lang er maar maximaal 6 personen bij aanwezig zijn.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Maximaal 6 personen per tafel. Exclusief drankjes m.u.v. onbeperkt thee/koffie. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Brasserie Mix

Net ten noorden van Breda en gelegen tussen het Nationaal Park De Biesbosch en De Loonse en Drunense Duinen staat hotel Oosterhout, in de gelijknamige plaats. In dit viersterrenhotel bevindt zich Brasserie Mix, die een gelijk verdeelde combinatie is van brasserie, gastrobar en wijnlounge met een spannende mix van een retro- en een moderne uitstraling. Hier schuif je aan voor een koffie, lunch, diner of borrel. Een high tea of high wine waarbij je al sippend geniet van verse sandwiches en zoetigheid, of een uitgebreid diner met gerechten als buikspek, carpaccio van runder ribeye, maar ook klassiekers als saté en spareribs. Alle producten die gebruikt worden voor de bereiding van de gerechten zijn van Nederlandse bodem en worden dagelijks geleverd, waardoor jij altijd geniet van dagvers eten dat met veel zorg door de chefs wordt bereid en gepresenteerd. In de bar van Mix is er met 16 verschillende soorten wijn en bier voldoende keuze om de avond op een feestelijke manier af te sluiten, naar keuze in combinatie met Hollands bittergarnituur. Brasserie Mix is op alle dagen van de week geopend tot 21.00 uur en beschikt over een terras op het zuiden, om op een zomerse avond onder het genot van een drankje nog wat van de zon mee te pikken.