Geen nieuwe meldingen

Basiliekplein 1, Oosterhout

Luxe high tea voor 2-6 personen bij Brasserie Mix in Hotel Oosterhout

Kies optie

In een Notendop

Geniet van je gezelschap, diverse sandwiches en zoete hapjes en een onbegrensde hoeveelheid thee tijdens deze high tea die max. 5 uur duurt.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

 • € 29,99 voor een luxe high tea voor 2 personen (waarde € 50)
 • € 44,99 voor een luxe high tea voor 3 personen (waarde € 75)
 • € 59,99 voor een luxe high tea voor 4 personen (waarde € 100)
 • € 89,99 voor een luxe high tea voor 6 personen (waarde € 150)

Tijdens deze uitgebreide high tea kan je vanaf het middaguur aanschuiven voor meerdere hartige lekkernijen, zoete hapjes, maar ook luxe sandwiches. Een high tea is er geen zonder thee en daarom heb je de hele middag de beschikking over een onbeperkte hoeveelheid thee, of koffie als dat meer aansluit bij je behoeften op dat moment.

 • Onbeperkt thee/koffie
 • Verse jus
 • Prosecco
 • Soep
 • Vers fruit
 • Zoetigheden
 • Sandwiches

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op vrijdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: maximaal 6 personen per tafel. Exclusief drankjes m.u.v. onbeperkt thee/koffie. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Brasserie Mix

Net ten noorden van Breda en gelegen tussen het Nationaal Park De Biesbosch en De Loonse en Drunense Duinen staat hotel Oosterhout, in de gelijknamige plaats. In dit viersterrenhotel bevindt zich Brasserie Mix, die een gelijk verdeelde combinatie is van brasserie, gastrobar en wijnlounge met een spannende mix van een retro- en een moderne uitstraling. Hier schuif je aan voor een koffie, lunch, diner of borrel. Een high tea of high wine waarbij je al sippend geniet van verse sandwiches en zoetigheid, of een uitgebreid diner met gerechten als buikspek, carpaccio van runder ribeye, maar ook klassiekers als saté en spareribs. Alle producten die gebruikt worden voor de bereiding van de gerechten zijn van Nederlandse bodem en worden dagelijks geleverd, waardoor jij altijd geniet van dagvers eten dat met veel zorg door de chefs wordt bereid en gepresenteerd. In de bar van Mix is er met 16 verschillende soorten wijn en bier voldoende keuze om de avond op een feestelijke manier af te sluiten, naar keuze in combinatie met Hollands bittergarnituur. Brasserie Mix is op alle dagen van de week geopend tot 21.00 uur en beschikt over een terras op het zuiden, om op een zomerse avond onder het genot van een drankje nog wat van de zon mee te pikken.