Brasserie Plancius

Tegenover Artis: 3-gangen à la carte bij Restaurant Plancius (2-4 pers.)

Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop


Verwen je smaakpapillen tijdens een driegangenmenu met bijvoorbeeld een vitello tonato, een risotto met bospaddenstoelen en eindig met een scroppino.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Een driegangenmenu herken je, net als een geo op de middelbare school aan een onderverdeling van drie. Splits je trek in drieën en ga voor driegangen á la carte bij Restaurant Plancius.

Kies uit 3 opties

  • € 34,99 voor een driegangenmenu á la carte voor 2 pers. (waarde € 75)
  • € 52,99 voor een driegangenmenu á la carte voor 3 pers. (waarde € 112,50)
  • € 69,99 voor een driegangenmenu á la carte voor 4 pers.(waarde € 150)

Het driegangenmenu is compleet met drie gangen à la carte. Van de uitgebreide kaart mag je iets naar jouw smaak kiezen. Zet je tanden vooraf in één van de vier voorgerechten, zoals carpaccio of een aubergine kaviaar. Tijdens het hoofdmenu kan je los gaan op één van de zeven hoofdgerechten, zoals de black Angus-burger, het runderbiefstuk, de zalmfilet of bijvoorbeeld de gekonfijte eendenbout. Save the best for last en hou een plekje vrij voor één van de zeven smaakvolle desserts.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Groupons kunnen gecombineerd worden tot een maximum van 8 personen per reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Brasserie Plancius


Van Brasserie naar Restaurant: nog steeds proef je op de Plantage Kerklaan, direct naast het Verzetsmuseum en tegenover Artis, de sfeer van een historisch pand én de degelijke gerechten die de kaart sieren. Combineer je dagje hoofdstad met een smakelijke onderbreking in een modern en gezellig interieur in de vorm van een lunch, diner, High Tea of High Wine. Overdag eet je broodjes, maaltijdsalades en warme gerechten. Des avonds komen de internationale gerechten tevoorschijn, samen met de dagelijkse specials. In de zomer is het goed toeven op het terras buiten. Restaurant Plancius is ook nog eens prima te bereiken: Tram 9 stopt ongeveer voor de deur.

Brasserie Plancius

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.