Geen nieuwe meldingen

Joggingbroek met trekkoord van het merk Brave Soul

Brave Soul-joggingbroek

40+ gekocht

In een Notendop

Deze joggingbroeken met tunnelkoord in de taille kunnen geschikt zijn om te rennen, te trainen of om thuis te ontspannen.

Product-details

  • Materialen: 75% viscose, 21% polyester, 4% elastaan
  • Zacht en comfortabel
  • Trekkoord in de taille
  • Beschikbare maten: XS, S, M, L
  • Beschikbare kleuren: grijs, houtskool

Maattabel

maat taille (cm)
XS 33,5
S 36
M 38,5
L 41

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.