sluit
Gebruik code BFJULY en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Luxes Cosmetics

Rode Kruislaan 1536, Diemen

Brazilian wax met naar keuze oksels en onderbenen harsen met Sugarwax bij Luxes Cosmetics in Diemen

Kies optie
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Suikerhars is een natuurlijk product en daarom geschikt voor alle huidtypen, om met een stralende, haarloze huid de salon te verlaten.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
H
Hanna
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 14, 2022
Wat en lieve vrouw zeg ik voelde me gelijk Op me gemak was totaal niet Akward. En ik voelde helemaal geen pijn. Echt en aanrader!!!
V
Veena
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 28, 2022
Zeer professioneel en goede ervaring. Abigail werkt snel en netjes. Fijne behandeling
S
Sherida
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 28, 2022
Professioneel en zeer aardig. Zeer tevreden.
K
Karima
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 25, 2022
Voor mij zeker 5sterren super lieve dame en ondanks dat ik telaat was ben ik hartstikke goed geholpen haar wax is van super goede kwaliteit ik heb veel minder pijn ervaren dan ergens anders en verder word er heel netjes gewerkt en ze doet echt haar best om een goede eindresultaat achter te laten ik zou zeggen zeker doen!
K
Kelly
4 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
maart 21, 2022
Luxes Cosmetics is echt een aanrader! Mijn huid is erg gevoelig, bij andere salons vaak last gehad, maar nu dus totaal niet. Er worden fijne natuurlijke producten gebruikt en Abi levert goede service! Ze vertelt rustig over de behandeling en wat je kan verwachten. Kortom: ladies niet twijfelen ;-) maar doen!

Over deze deal

  • 1 of 3 keer een Brazilian Wax
  • Naar keuze kan je ook je oksels en onderbenen laten harsen
  • De behandelingen worden uitgevoerd met een natuurlijke sugarwax
  • Deze suikerhars is geschikt voor alle huidtypen en een milde vorm van hars
  • Om snel van ongewenste haartjes af te komen
  • Deze hars is ontworpen om niet te blijven zitten met een branderig gevoel
  • Ook heeft het als doel dode huidcellen te verwijderen en de haartjes niet af te breken
  • Daarnaast blijven er geen restjes hars achter op de huid
  • Ook heeft de hars een anti-bacteriële en voedende functie voor de huid
  • Een Brazilian Wax duurt ca. 30 minuten maximaal. Het harsen van de oksels en onderbenen in combinatie met de Brazilian Wax ongeveer ca 60 minuten.

Kinderen zijn niet toegestaan in de Salon

Deal-Voorwaarden

Minimaal 48 uur van tevoren reserveren. Verplicht online reserveren op 0637 499 008 (WhatsApp). 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur en tussen 14.00 en 15.00 uur en op zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Tussen elke behandeling moet minimaal 4 weken zitten. Alleen geldig voor vrouwen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 48 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode.

Over Luxes Cosmetics

In Hoofddorp kan je terecht om al het ongewenste lichaamshaar te laten verwijderen. Luxes Cosmetics is opgericht door Abigail, die een alternatief wilde aanbieden voor scheren. Bij het scheren kan je namelijk last krijgen van ingegroeide haartjes en andere irritaties, en dat moet volgens haar verleden tijd zjin. Zij gebruikt in haar salon dus uitsluitend een milde waxsoort op basis van suiker én je kan bij haar ook alle benodigdheden bestellen om thuis zelf aan de slag te kunnen.