Ezoncs

Bredestraat 316, Rotterdam

Brazilian wax met naar keuze oksels en bovenlip harsen bij salon Ezoncs in hartje Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Je oksels, bovenlip, bikinilijn en intieme delen blijven tot wel 6 weken haarvrij nadat je ze professioneel hebt laten harsen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
S
Souhaila
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 4, 2022
Wat een lieve vrouw !!

Over deze deal

  • 1 of 3 keer een Brazilian Wax
  • Bij een Brazilian wax wordt niet alleen je bikinilijn haarvrij gemaakt, maar ook de meer intieme delen
  • Naar keuze kan je ook je oksels en bovenlip laten harsen
  • Om snel van ongewenste haartjes af te komen
  • Een Brazilian Wax duurt ca. 20 minuten
  • Het harsen van de oksels en bovenlip in combinatie met de Brazilian Wax ca 35 minuten

Deal-Voorwaarden

Alle behandelingen worden op dezelfde zone uitgevoerd, tussentijds wisselen is niet mogelijk. Verplicht telefonisch reserveren op 0686 278 030. Niet geldig op feestdagen. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Minimaal 2 uur van tevoren reserveren. De eerste behandeling moet binnen 3 maanden na aankoop worden ingepland, daarna heb je nog een jaar de tijd voor de overige 2 behandelingen. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Alleen geldig voor nieuwe klanten. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Ezoncs

In hartje Den Haag loop je binnen bij beautysalon Ezoncs. De professionals hier stralen elke dag hun passie voor make-up en beauty uit. Van wenkbrauwen tot nagels en van massages tot gezichtsbehandelingen; hier ben je aan het goede adres. De salon heeft een moderne en luxe uitstraling en alles is tot in de puntjes verzorgd. De salon ligt op loopafstand van Rotterdam Blaak en je auto kan je kwijt in één van de parkeergarages in de buurt.