Geen nieuwe meldingen

Oudezijds Voorburgwal 197, AMSTERDAM

Tweegangenlunch van Andrès Delpeut voor 2-6 personen bij Michelin-restaurant Bridges Dining in hartje Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Bridges-chef Andrès Delpeut selecteert een lunch van 2 gangen van zijn dagelijks wisselend menu.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Wanneer je een Michelin-chef zijn gang laat gaan, krijg je zelden een gangbare maaltijd en komen de uitnodigende geuren je op de gang al tegemoet. Ga voor een gastronomisch 2-gangenlunch bij Bridges Dining.

Kies uit 4 opties

  • € 44,99 voor een tweegangenluch van de chef voor 2 personen
  • € 67,99 voor een tweegangenluch van de chef voor 3 personen
  • € 89,99 voor een tweegangenluch van de chef voor 4 personen
  • € 134,99 voor een tweegangenluch van de chef voor 6 personen

Bij Bridges geniet je van uiteenlopende smaaksensaties, waarin vis de boventoon voert. Chef Andrès Delpeut weet de smaken van verse vis op een bijzondere manier te vangen, waardoor de gerechten in dit restaurant keer op keer hun verdiende Michelinster eer aan doen. Deze vis wordt bereid aan de hand van klassieke receptuur met internationale invloeden. De chef selecteert een voorgerecht en een hoofdgerecht van zijn lunchmenu. Het menu wisselt dagelijks en is dus altijd een verrassing.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag. Aanvangstijd doordeweeks tussen 12.00 en 14.30 uur. Op zaterdag en zondag tussen 13.00 en 14.30 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 6 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bridges Dining

Het verfijnde menu van Bridges staat vooral in het teken van vis. Chef Andrès Delpeut combineert klassieke gerechten met internationale invloeden, wat resulteert in onalledaagse creaties. Delpeut schenkt gepassioneerd aandacht aan elk detail, en zijn toegewijde perfectionisme is ook bij kenners niet onopgemerkt gebleven: het restaurant werd bekroond met een Michelinster en 15 GaultMillau-punten. Daarnaast is Bridges terug te vinden op plek 30 in de top-100 van restaurantgids "Lekker 2018".

Alle zintuigen worden geprikkeld in dit hoogstaande restaurant in de binnenstad van Amsterdam. Niet alleen door het eten, maar ook door de sfeervolle ambiance en de zorgvuldige service. Het restaurant bevindt zich in hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Bij mooi weer is ook de binnentuin een fijne plek om neer te strijken voor een lunch of diner. Gelegen aan een van de oudste grachten van onze hoofdstad, is dit een plek waar elke Amsterdammer zich thuis kan voelen. Of het nu voor een fijn ontbijtje is, een originele wijn-spijs-combinatie of een verrassende cocktail.