10- of 20-rittenkaart voor bootcamp en crosstrainingen bij Steve's Gym

Tot 82% korting.
4 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop


Op een gezellige manier calorieën verbranden en daarbij een flinke boost opdoen voor het zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen

Reviews van klanten


Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Sociale druk is een wonderlijk iets: het maakt dat we soms uit onzekerheid de deur niet uit durven, maar kan ons ook boven onszelf doen uitstijgen. Ervaar de voordelen van samen sporten én werk aan je zelfvertrouwen met de bootcamps en crosstrainingen van Steve’s Gym.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor 10-rittenkaart bootcamp/crosstraining (waarde € 68,75)
  • € 39,99 voor 20-rittenkaart bootcamp/crosstraining (waarde € 118,75)
  • € 39,99 voor 10-rittenkaart + persoonlijk trainings- en voedingsplan (waarde € 218,75)
  • € 59,99 voor 20-rittenkaart + persoonlijk trainings- en voedingsplan (waarde € 268,75)

De bootcamps en crosstrainingen van Steve’s Gym vinden plaats in kleine groepen. Ideaal, want zo ervaar je de stimulans van samen sporten, en is er tegelijkertijd genoeg persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. De trainingen kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden (afhankelijk van de locatie). Op een gezellige en prettige manier calorieën verbranden dus, en daarbij een flinke boost opdoen voor het zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen. Handig: je hebt ook de mogelijkheid om een persoonlijk trainings- en voedingsplan zodat je nog meer evolueert naar een echte atleet.

Steve’s Gym

Met behulp van personal training en coaching zorgt Steve’s Gym voor een verbetering van de kwaliteit van leven. En dat betekent gezonder en bewuster leven, met lichaam en geest in balans. Bij Steve’s Gym wordt dit bereikt dankzij het professionele personeel, goed contact met de sportende klant en veel persoonlijke aandacht.

De locaties waar de bootcamps plaatsvinden:

  • Spijkenisse (bij Car Deal VKV Renault op de Oude Maasweg)
  • Zuiderpark (bij Zuidplein Rotterdam)
  • Kralingen (in het Kralingse bos)

Voorwaarden


Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in, deze is na inwisseling 12 maanden geldig. Bekijk hier het lesrooster: http://stevesgym.nl/.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 06 52 45 23 60, o.v.v. Groupon.
Meer info: geldig op locatie Hoogvliet, Zuiderpark in Rotterdam en Kralingen (Kralingse bos). De trainingen vinden buiten plaats, maar kunnen in overleg in sommige gevallen binnen worden gegeven. Alle trainingen moeten binnen een jaar na de eerste les zijn afgenomen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Steve's Gym


Steve's Gym

Sportschool, Fitnessles, Bootcamp
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.