Geen nieuwe meldingen

Tussen de Bogen 63, AMSTERDAM

Tangodansen voor beginners of Tango Fitness in hartje Amsterdam bij Buenos Aires Tango

Kies optie

In een Notendop

Leer de tango dansen onder begeleiding van professionele Argentijnse dansers, ook fitness-variant mogelijk of versnelde cursus-in-1-dag.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De tango is een universele manier om passie over te brengen zonder dat woordenboeken, douaneambtenaren of een werkende WiFi-verbinding nodig zijn. Leer gepassioneerd gepassioneerd dansen bij Buenos Aires Tango.

Kies uit 7 opties

  • € 19,99 voor 5 beginnerslessen tango voor 1 persoon (waarde € 60)
  • € 29,99 voor 5 beginnerslessen tango voor 2 personen (waarde € 120)
  • € 29,99 voor 5 beginnerslessen tango en 5 intermediate-lessen 1 persoon (waarde € 110)
  • € 58,99 voor 5 beginnerslessen tango en 5 intermediate-lessen 2 personen (waarde € 220)

  • € 19,99 voor 5 lessen Tango Fitness voor 1 persoon (waarde € 60)
  • € 29,99 voor Intensieve Tango Bootcamp van 4 uur voor 1 persoon (waarde € 65)
  • € 59,99 voor Intensieve Tango Bootcamp van 4 uur voor 2 personen (waarde € 130)

Beginner en intermediate
De beginnerslessen Tango, die telkens één uur duren, zijn bedoeld voor wie nog nooit slalomde op een Argentijnse dansvloer. Je leert hier de basisbewegingen met professionele coaching. Als je wat ervaring hebt opgebouwd, ga je over op de intermediate-lessen Tango waarin je het reeds aangeleerde verder uitdiept en meer complexere passen leert. 

Tango Fitness
Je kan ook kiezen voor Tango Fitness. Deze workout is gebaseerd op de Argentijnse tango in combinatie met pilates, yoga, jazz en klassieke dans. Door regelmatig Tango Fitness te doen, krijg je het gezonde, sterke en flexibele lichaam van een danser terwijl je beweegt op tango-muziek. De lessen zijn geschikt voor iedereen, dus ook als je nog nooit tango gedanst hebt. 

Tango Bootcamp
Met de Tango Bootcamp van 4 uur leer je alle basisbewegingen tijdens één intensieve les.

Nadat je je groupon hebt ingeleverd en begint met de lessen, volg je elke week één les. Voor de 5 beginnerslessen heb je dus 5 weken, en voor de 5 beginnerslessen plus 5 intermediate-lessen heb je dus 10 weken. Mis je een les? Dan kan je die inhalen door deel te nemen aan één van de andere lessen, maar wel binnen dezelfde cursustijd. Bij de tangolessen dans je samen met een partner. Als je de groupon voor 1 persoon koopt, regelt de dansschool een partner. De Tango Fitness-lessen worden individueel uitgevoerd. Wat draag je? Tijdens de tangolessen worden laarzen of schoenen met rubberen zool afgeraden. Schoenen met hakken hebben de voorkeur. Tijdens de Tango Fitness draag je sportkleding met sokken of ballet-, of jazz-schoenen of dans-sneakers.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop. De lessen zijn op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: vooraf via e-mail op info@buenosairestango.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: de tangolessen zijn alleen geldig voor beginners. Voor de lessen Tango Fitness hoef je geen ervaring met tango te hebben, maar ook als je dat wel hebt mag je hier aan deelnemen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Buenos Aires Tango

Bij Buenos Aires Tango leer je dansen onder de deskundige begeleiding van Manuela Rivero, een professionele danseres die de dans intensief leerde in Buenos Aires bij de Tango de Salon en de Tango de Escenario. Met haar dansstudio in hartje Amsterdam wil ze je graag haar kennis doorgeven om zo iedereen aan de tango te krijgen. De lessen worden gegeven in het Nederlands, Engels en Spaans.