sluit
TTD Launch

Beach West

Tweede slag 7, Rockanje

Black Angus burger met friet en salade voor 2-6 pers. bij Beach West in Rockanje

Kies optie
Meer dan 50 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Waai uit op het strand en stil daarna samen je trek met een hamburger met friet en salade om je stranddagje compleet te maken.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Black Angus burger met friet en salade
  • Schuif aan met 2, 3, 4 of 6 personen
  • Na een dagje uitwaaien op het strand
  • Als vegetariër mag je ook voor een maaltijdsalade kiezen in plaats van de burger

Deal-Voorwaarden

Verplicht via Bookingtool reserveren op groupon.nl/reservations. Minimaal 4 uur van tevoren reserveren. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Beach West

Op een steenworp afstand van het strand van Rockanje - 'tussen' Brielle en Hellevoetsluis - vind je Beach West. Hier kan je genieten van een ijskoud drankje op het terras terwijl je luistert naar de rustgevende geluiden van de zee, of je strijkt neer voor een lunch of diner om je trek te stillen na een actieve of juist ontspannen stranddag. Maar ook in de koudere maanden ervaar je zomerse temperaturen met warme chocolademelk bij de open haard. En mocht je op zoek zijn naar een geschikte locatie voor een bedrijfsuitje of trouwfeest, dan voorziet Beach West je graag van meer informatie over hun riante mogelijkheden daarvoor.