Geen nieuwe meldingen

Caffee Allee

Torenallee 22-02, Eindhoven

9 wereldgerechtjes voor 2-8 personen met voorgerecht en dessert bij Caffee Allee

150+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Bij dit erkende leerbedrijf voor kwetsbare mensen, zoals langdurig werklozen, dak- en thuislozen, geniet jij van lekker eten en leren zij.

Over deze deal

Vergeet op een reis rond de wereld niet je ogen dicht te doen, een hapje te nemen en van puur geluk te spinnen. Geniet van een korte vakantie met 9 wereldgerechtjes bij Caffee Allee.

Kies uit de volgende opties


  • € 24,99 voor 9 wereldgerechtjes voor 2 personen incl. voorgerecht en dessert (waarde € 50)
  • € 49,99 voor 9 wereldgerechtjes voor 4 personen incl. voorgerecht en dessert (waarde € 100)
  • € 99,99 voor 9 wereldgerechtjes voor 8 personen incl. voorgerecht en dessert (waarde € 200)

Laat je verrassen door de chef, die elke maand een ander spannend landenthema presenteert. Verschillende exotische smaken, geuren en kleuren komen je tegemoet en ook het dessert blijft nog geheim. Zintuigprikkelende ervaringen gegarandeerd.

Stadsrestaurant Caffee Allee


Stadsrestaurant Caffee Allee zit op een bijzondere locatie. Het is gevestigd op de begane grond van de Apparatenfabriek op Strijp-S. Het is één van de vier ondernemingen in het pand die deel uitmaken van Stichting Robin Hood, een leerwerkbedrijf voor kwetsbare mensen, zoals langdurig werklozen, jongeren en dak- en thuislozen. Terwijl zij leren, geniet jij van een heerlijke maaltijd. Het restaurant zelf biedt lekkere en betaalbare maaltijden, bereid met biologische producten. Ook schenken ze fairtrade koffie en thee. Daarnaast is het ook een ideale locatie om te borrelen of te genieten van een uitgebreid lunchbuffet of diner.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen en 13 t/m 26 oktober 2014).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf verplicht via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Caffee Allee