Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Overschiestraat 17, Amsterdam

1, 2 of 3 maanden onbeperkt fitnessen en kickboksen bij Cardio Fitness Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Werk aan een fit en sterk lichaam door onbeperkt gebruik te maken van fitness of door kickbokslessen te volgen van ervaren trainers.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 maand onbeperkt fitnessen en kickboksen (waarde € 45)
  • € 29,99 voor 2 maanden onbeperkt fitnessen en kickboksen (waarde € 90)
  • € 49,99 voor 3 maanden onbeperkt fitnessen en kickboksen (waarde € 135)

Werk aan je conditie, uithoudingsvermogen en weerstand door bijvoorbeeld gebruik te maken van de loopband, cross-trainer en de roeimachine in de open fitnessruimte van Cardio Fitness Amsterdam. De kickbokslessen voor mannen en vrouwen of ladies only zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden en worden gegeven door ervaren trainers. Bekijk hier het lesrooster voor de kickbokslessen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: je eerste les moet plaatsvinden binnen 3 maanden na aankoop, daarna is je abonnement 1, 2 of 3 maanden geldig (afhankelijk van de gekozen optie) op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: is niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Inclusief inschrijfgeld. Exclusief € 15 borg voor de ledenpas. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cardio Fitness Amsterdam

Cardio Fitness Amsterdam is een sportschool bij de Westlandgracht in Amsterdam Nieuw-West met een royale ruimte vol cardio- en fitness-apparatuur. Een speeltuin voor jong en oud én voor ervaren en onervaren sporters. Daarnaast beschikt CFA ook over een plek waar je terecht kan voor kickbokslessen en bokszaktrainingen. Deze lessen worden vol passie en enthousiasme gegeven door ervaren trainers. Cardio Fitness Amsterdam is zeven dagen per week geopend.