Geen nieuwe meldingen

Overschiestraat 17, Amsterdam

3 maanden onbeperkt sporten & kickboksen bij Cardio Fitness Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Volg kickboksles of zaktraining van een ervaren trainer of maak gebruik van alle fitnessapparatuur om samen of alleen in shape te komen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 34,99 voor 3 maanden onbeperkt sporten & kickboksen voor 1 persoon (waarde € 135)
  • € 67,99 voor 3 maanden onbeperkt sporten & kickboksen voor 2 personen (waarde € 270)

Volg kickboksles of zaktrainingen van een ervaren trainer of maak gebruik van alle fitnessapparatuur om samen of alleen in shape te komen. Er zijn kickbokslessen voor recreatie en wedstrijden, mannen en vrouwen, en voor de jeugd. Deze deal is alleen geldig voor nieuwe leden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief borg ledenpas à € 15. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cardio Fitness Amsterdam

Cardio Fitness Amsterdam is een sportschool bij de Westlandgracht in Amsterdam Nieuw-West met een royale ruimte vol cardio- en fitness-apparatuur. Een speeltuin voor jong en oud én voor ervaren en onervaren sporters. Daarnaast beschikt CFA ook over een plek waar je terecht kan voor kickbokslessen en bokszaktrainingen. Deze lessen worden vol passie en enthousiasme gegeven door ervaren trainers. Cardio Fitness Amsterdam is zeven dagen per week geopend.